9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Madagascar Klassiek

Madagascar Klassiek

 17-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.150,- PER PERSOON

Deze reis neemt u mee langs de hoogtepunten van de Route National 7 naar het zuiden.

Het is een prachtige rit over het Aziatische hoogland van Madagascar waarin u een bezoek brengt aan de regenwouden van Andasibe NP en Ranomafana NP, de hoge toppen van het Andringitra gebergte en het zandstenen Colorado, Isalo NP. U eindigt de reis aan het strand van het kanaal van Mozambique, tussen de Baobabs en prikkelbossen, aan een heerlijk strand. Tijdens deze reis overnacht u op de mooiste locaties in het bos, met uitzicht op de bergen of aan de zee! U reist in een zeer aangenaam tempo en heeft op deze manier de tijd om uzelf helemaal onder te dompelen in de mooie natuur en cultuur van dit enorme eiland in de Indische Oceaan.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Andasibe NPRanomafana NP – Park Anja en Ambalavao – Isalo NP Ifaty Beach

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en de mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet eens over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.

Van Tom Nouwens, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!