Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Madagascar Klassiek

Madagascar Klassiek

 17-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.975,- PER PERSOON

Reist u door Madagascar, dan reist door één van de meest bijzondere landen ter wereld. Madagascar is uniek in alle opzichten. Het land heeft veel Aziatische invloeden, omdat de eerste inwoners uit Azie kwamen en deze invloeden zijn later vermengd met de Afrikaanse invloeden. De combinatie heeft voor een zeer speciale en interessante cultuur gezorgd. De Franse invloeden daarentegen zorgen weer voor een overheerlijke keuken waardoor u elke avond van een heerlijke maaltijd kunt genieten. Maar wat Madagascar veruit het meest bijzonder maakt is de natuur. Nergens ter wereld vind u zoveel verschillende diersoorten die uniek zijn voor het land en nergens anders voor komen. U gaat op pad met uw lokale en zeer deskundige gidsen en gaat op zoek naar de vele lemuren, kameleons en andere vreemde diertjes!  

Route National 7
Via de hoofdweg die vanaf de hoofdstad richting het zuiden loopt, maakt u kennis met de vele verschillende facetten die Madagascar rijk is. Zo heeft u ieder uur een ander uitzicht, elke twee uur een ander landschap en ziet u onderweg veel van de lokale cultuur. U reist via de regenwouden van Andasibe Nationaal park en Ranomafana NP naar de rotsachtige omgevingen van Isalo Nationaal park. Onderweg passeert u een hoge bergketen en de vruchtbare akkers rondom Ambalavao. U overnacht in de leukste, mooiste en fijnste accommodaties die we voor u hebben kunnen vinden. Midden in de natuur en altijd kleinschalig, zoals u van Matoke Tours gewend bent. Uw reis langs de hoofdweg van Madagascar (RN7) zal eindigen in Ifaty Beach, aan de kust, waar u geniet van de tropische zeevruchten, onder het genot van een echt Malagassy biertje of een lekkere cocktail. U ziet er de vissersdorpen, het lokale leven, ruikt de geur van het kampvuurtje en de zilte zeelucht. Hier komt u tot rust en beleeft u alle avonturen van de afgelopen dagen opnieuw en dat is zeker geen straf!

Voor een goede indruk van deze prachtige reis door Madagascar, bekijk hier ons filmpje van de RN7

Hoogtepunten tijdens deze reis: Andasibe – Ranomafana – Park Anja en Ambalavao – Isalo – Tulear en Ifaty

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op twee verschillende niveaus. Per dag zijn de twee verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Na verschillende keren op vakantie in Afrika te zijn geweest hebben we er onlangs als gezin 6,5 jaar gewoond. Het Afrikaanse continent met haar prachtige natuur en mensen hebben een onvergetelijke indruk achter gelaten; ‘You may leave Africa, but Africa never leaves you!’!

Van Nathalie Okker, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!