9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Madagascar Zuid en Noord uitgebreid

Madagascar Zuid en Noord uitgebreid

 23-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.250,- PER PERSOON

In deze reis doorkruist u het hele eiland van zuid naar noord.

U begint aan het strand van Tulear en reist langs de hoogtepunten van de Route National 7 terug naar Antananarivo. Vanuit Antananarivo vliegt u door naar het mooie noorden van Madagascar. Hier bezoekt de ruige rotsformaties van Ankarana NP en gaat u de reis eindigen op het strand van Nosy Komba. Het is een gevarieerde reis met een totaalbeeld van Madagascar. U overnacht op de mooiste locaties, in het bos, met uitzicht op de bergen of aan de zee!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Isalo NP – Park Anja en Ambalavao – Ranomafana NP – Andasibe NP – Diego Suarez – Tsingy Rouge – Ankarana NP – Nosy Komba

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

 

De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.

van Tom Nouwens, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika!

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!