Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Ongerept Zuid Tanzania

Ongerept Zuid Tanzania

 13-DAAGSE Privéreis

VANAF € 5.730,- PER PERSOON

Voor ervaren safari-liefhebbers en reizigers die graag onbetreden paden verkennen, biedt deze fly-in safari door het ongerepte zuiden van Tanzania een voortreffelijke kennismaking met de weinig bezochte nationale parken van Zuid Tanzania. Hier ga je nog ruig en authentiek op safari zonder andere toeristen in het vizier te hebben. Een intense en ongerepte safarireis, waarbij u per safarivlucht navigeert tussen de parken en voldoende tijd neemt om twee totaal verschillende reservaten uit te diepen!

Onvervalst safari in Selous en Ruaha
Het Selous Game Reserve en Ruaha Nationaal Park behoren tot het afgelegen zuiden van Tanzania. Weg van de gebaande paden beleeft u hier authentieke jeepsafari’s, waarbij u op zoek gaat naar grote troepen leeuwen en wilde honden. U wandelt door de wildernis van Selous en vaart bij ondergaande zon een groep olifanten tegemoet. In Ruaha geniet u van buitenaardse landschappen met baobabbomen en zoekt u ook in de avonduren naar jagende roofdieren tijdens de nachtsafari.

Bijzonder overnachten
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Zo kunt u kiezen voor het charmante Ikuka Safari Camp. Midden in de wildernis gelegen, zodat ook na de activiteiten met een verkoelend drankje blijft genieten van de Afrikaanse wildernis.

Zanzibar, Pemba of Mafia
Deze fantastische reis wordt afgesloten op één van de tropische eilanden voor de Swahilikust. Walvishaaien rondom Mafia Island, luxe op Pemba Island of de levendigheid van Zanzibar, voor iedere reiziger is er een strandbestemming die aan de wensen voldoet. Wenst u geen strandverblijf dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Dar es Salaam – Selous – Ruaha – Swahili Eiland

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Tijdens een lange overland reis door Afrika in 2005 werd ik verliefd op dit continent en heb ik er daarna 15 jaar gewoond en gewerkt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang over de savanne.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!