9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Zuid-Tanzania onontdekt

Zuid-Tanzania onontdekt

 15-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.900,- PER PERSOON

Een 'off the beaten track' safarireis door Zuid-Tanzania waarin de onontdekte parels Selous en Ruaha worden bezocht. Middels safarivluchten worden deze gerenommeerde safariparken comfortabel met elkaar verbonden. De rondreis sluit af op het idyllische Zanzibar, Mafia of Pemba Island.
 
Een ronddreis door Zuid-Tanzania staat garant voor de meest pure en avontuurlijke safaribeleving van het land! Selous en Ruaha zijn safariparken met hoge concentraties wild terwijl er vrijwel geen toeristen zijn. Omdat de afstanden tussen de zuidelijke hoogtepunten pittig zijn, beweegt u zich voort met lokale vluchten. Daarnaast worden de safari’s uitgevoerd in open jeeps voor het beste zicht! Tot slot staat er ook een unieke verlenging naar het afgelegen Katavi National Park beschreven.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Dar es Salaam – Selous – Ruaha – Swahili Eiland

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika!

 

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!