Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Safari en strand in stijl

Safari en strand in stijl

 15-DAAGSE Privéreis

VANAF € 6.080,- PER PERSOON

Een luxe rondreis waar u op safari gaat in de wildparels Kafue en South Luangwa. De reis wordt afgesloten op het paradijselijke Likoma Island, bij de mooiste lodge van Lake Malawi! 

Tijdens deze comfortabele rondreis bezoekt u de twee safarihoogtepunten van Zambia; Kafue en South Luangwa. In beide wildparken overnacht u in exclusieve, kleinschalige accommodaties waar de nadruk op duurzaamheid ligt. Na alle safari indrukken vliegt u naar het tropische Likoma Island, in Lake Malawi. Bij Kaya Mawa laat u zich verwennen in een zonovergoten tropische setting, ver van de bewoonde wereld.
 
Duurzame safari's in Kafue
De reis start in het oudste wildpark van Zambia; Kafue. Dit is het enige park waar luipaarden, leeuwen, wilde honden en cheeta's tijdens de safari gezien kunnen worden. Een fantastische start van de reis, zeker bij de geselecteerde luxe Ila Safari Lodge. Buiten de formidabele jeep-, en bootsafari's ligt de nadruk op duurzaam safari ondernemen. Per 'stille' elektrische Landcruiser en solarboot gaat u Kafue in stijl en eco-vriendelijk beleven.

“Valley of the Leopard”, South Luangwa
U vervolgt de reis naar het beste wildpark van zuidelijk Afrika; South Luangwa. De andere benaming is ‘valley of the leopard’, vanwege de hoge concentratie luipaarden. Er staan vier nachten beschreven in het duurzame Shawa Camp. Deze kleinschalige en exclusieve accommodaties ligt aan de Luangwa rivier in een afgelegen gebied binnen de parkgrenzen. Ongestoord geniet u hier van de beste wildlife ontmoetingen terwijl u tussen de safari’s door in de watten gelegd wordt bij de lodge.

Kaya Mawa, Likoma Island
De reeds beleefde hoogtepunten gaan naadloos over in het weelderige verblijf Kaya Mawa op Likoma Island. In stijl slijt u de laatste dagen aan het tropische privéstrand van de lodge. Maak gebruik van de zeilboten, ga snorkelen/ duiken in het kraakheldere water en ontmoet de vriendelijke bevolking in het dorp. Een passende afsluiter van een weergaloze rondreis door Zambia en Malawi!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Lusaka – Kafue – South Luangwa – Likoma Island – Lilongwe

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Op sommige plekken is dit de enige mogelijkheid of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij hét continent waar gastvrijheid tot kunst is verheven en avonturen voor het oprapen liggen. Na een lange reis dwars door Afrika heb ik het continent in mijn hart gesloten om haar natuurlijke schoonheid en haar bewoners!”

van Jan Daudey, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!