Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
De Tijd voor Zimbabwe

De Tijd voor Zimbabwe

 14-DAAGSE Privéreis

VANAF € 7.200,- per persoon

Tijdens deze bijzondere safarireis worden de beroemde Victoria watervallen gecombineerd met het Hwange Nationaal Park, Matusadona Nationaal Park en het fantastische Mana Pools Nationaal Park. Door de korte vluchten kent deze reis nauwelijks reistijd en geniet u optimaal van al het moois dat Zimbabwe te bieden heeft. Spannende wandelsafari's tussen de olifanten in Hwange, boottocht bij ondergaande zon op het Karibameer en een kanosafari op de Zambezi rivier in Mana Pools. Tijdens deze fantastische reis beleeft u het allemaal!

Rustig genieten met drie nachten per safari gebied
Tijdens deze reis wordt de tijd genomen om dé drie safari gebieden van Zimbabwe op een rustige manier te ontdekken. Doordat de gidsen ruim de tijd hebben om de natuurgebieden en het wildleven aan u te tonen ligt de kwaliteit van de beleving hoog. De gidsen leren u kennen en zullen aanvoelen wat uw wensen zijn en u desgewenst meenemen om het wildleven te voet te benaderen. Zo beleeft u de wildernis van Zimbabwe optimaal! 

Uiteenlopende activiteiten bij de Victoria watervallen
Naast het klassieke bezoek aan één van de grootste watervallen ter wereld kunt u in de omgeving van de watervallen van allerlei leuke excursies ondernemen. Van wandelsafari in Zambezi Nationaal Park tot raften op de Zambezi rivier, lunchen met uitzicht op de rivier, kanoën of genieten van de zonsondergang tijdens een boottocht met koud drankje. Wilt u het liefst direct op safari dan kunnen het bezoek aan de Victoria Falls geschapt worden. 

Alles inclusief bij uw accommodaties in de bush!
Comfortabel overnachten op een niveau naar keuze, terwijl alles inclusief is opgenomen! Alle safariactiviteiten, parkentreegelden, maaltijden en vrijwel alle drankjes zijn inclusief in de prijs opgenomen. Optimaal genieten van de kleinschalige accommodaties zoals Changa Safari Camp of Nyamatusi Camp, gelegen op de mooiste plekjes in de natuur!

Duurzaam toerisme
Matoke Tours zorgt er voor dat uw reis naar Zimbabwe op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land. We ondersteunen verschillende lokale projecten en ook de vakantiebank in Nederland. Tevens doneert Matoke Tours bij iedere boeking een bedrag aan het Justdiggit initiatief ten behoeve van de vergroening van Afrika. Matoke Tours is medeoprichter van de Rwenzori Travel Academy. Matoke Tours heeft de Travelife Partner award ontvangen. Dit is een erkenning voor onze lange termijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Victoria Falls – Hwange Nationaal Park – Matusadona Nationaal Park – Mana Pools Nationaal Park 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op twee verschillende niveaus. Per dag zijn de twee verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Op zoek naar leeuwen tijdens een wandelsafari, met een kano op de Zambezi rivier of een zeldzame ijsvogel spotten, ik kan er geen genoeg van krijgen! Met al mijn passie, kennis en ervaring stel ik met liefde de reis van uw dromen samen”. 

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!