Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Self-drive avontuur Zimbabwe

Self-drive avontuur Zimbabwe

 14-DAAGSE Privéreis

VANAF € 5.735- per persoon

Zimbabwe is bekend om de wildrijke nationale parken en de Victoria watervallen. De hooglanden, de Matobo heuvels en het afgelegen Gonarezhou Nationaal Park zijn minder bekende gebieden. Het zijn dan ook deze plekken die deze reis zo bijzonder maken. U rijdt zelf met een vierwielaangedreven auto dwars door het land en u geniet op deze wijze van de verschillende landschappen en cultuur onderweg. Een lokaal terrasje in een slaperig stadje, lunchen in de Bulawayo en een bezoek aan de Great Zimbabwe Ruins geven deze reis de Afrikaanse sferen, die een reis compleet maken. Uiteraard is er ook ruim de tijd voor spannende wandel- en jeepsafari's tussen de olifanten in Hwange. 

Zelf rijden tussen de hoogtepunten en op safari met professionele gidsen
Voor deze reis hebben we de mooiste, leukste en fijnste accommodaties voor u geselecteerd en een route uitgestippeld waarbij u heel goed zelfstandig kunt rondreizen. Op deze manier geniet u de vrijheid om te stoppen waar u wilt en heeft u ieder uur een ander uitzicht, elke twee uur een ander landschap en ziet u onderweg veel van de lokale cultuur. In de nationale parken worden de excursies uitgevoerd door professionele gidsen die u het wildleven laten zien.

Uiteenlopende activiteiten bij de Victoria watervallen
Naast het klassieke bezoek aan één van de grootste watervallen ter wereld kunt u in de omgeving van de watervallen van allerlei leuke excursies ondernemen. Van wandelsafari in Zambezi Nationaal Park tot raften op de Zambezi rivier, lunchen met uitzicht op de rivier, kanoën of genieten van de zonsondergang tijdens een boottocht met koud drankje. 

Duurzaam toerisme
Matoke Tours zorgt er voor dat uw reis naar Zimbabwe op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land. We ondersteunen verschillende lokale projecten en ook de vakantiebank in Nederland. Tevens doneert Matoke Tours bij iedere boeking een bedrag aan het Justdiggit initiatief ten behoeve van de vergroening van Afrika. Matoke Tours is medeoprichter van de Rwenzori Travel Academy. Matoke Tours heeft de Travelife Partner award ontvangen. Dit is een erkenning voor onze lange termijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Harare – Eastern Highlands – Gonarezhou – Matobo hills – Hwange – Victoria Falls

Accommodatieniveau

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis overnacht u in afwisselend middenklasse, semi-luxe en luxe accommodaties. Per dag is de overnachtingsplek weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. Uiteraard is het mogelijk om accommodaties te wijzigen en zodoende de reis verder op maat voor u te maken.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Op zoek naar leeuwen tijdens een wandelsafari, met een kano op de Zambezi rivier of een zeldzame ijsvogel spotten, ik kan er geen genoeg van krijgen! Met al mijn passie, kennis en ervaring stel ik met liefde de reis van uw dromen samen”. 

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!