9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Namibië en Botswana; avontuurlijke self-drive

Namibië en Botswana; avontuurlijke self-drive

 18-DAAGSE Privéreis

VANAF € 5.650,- PER PERSOON

De ideale rondreis voor de avonturier die graag de touwtjes in eigen handen houdt én het heerlijk vindt om achter het stuur te kruipen! Met deze self-drive bezoekt u de mooiste woestijnlandschappen van Namibië en sluit u af bij het waterparadijs van de Okavango Delta in Botswana. De leukste en meest bijzondere activiteiten zitten uiteraard in de reis opgenomen. Zo beleeft u een comfortabele self-drive reis die goed geregeld is!

Namibiëwoestijn en Damaraland
Per eigen 4×4 rijdt u naar het grootste park ter wereld; de Namibiëwoestijn. U bezoekt de fotogenieke Sossusvlei én Deadvlei. Trotseer deze warmoranje zandduinen terwijl oryxen en struisvogels passeren. Daarna vervolgt de reis naar het ruige en onontdekte Damaraland. Onder begeleiding van de rangers van Palmwag Lodge gaat u op zoek naar de met uitsterven bedreigde woestijnneushoorn.

Dieren spotten in Etosha én Okavango Delta
Op steenworpafstand van Etosha overnachten zodat u als aspirant-ranger op zoek kunt gaan naar het wild in het beste safaripark van Namibië. Daarnaast staan er ook begeleide jeepsafari’s gepland. De reis wordt in Botswana bij de wereldberoemde Okavango Delta afgesloten. Per mokoro- en jeepsafari trotseert u de vruchtbare kanalen, lagunes en wildrijke eilanden.

Comfortabele lodges én activiteiten inclusief
Overdag rijdt u in de beste voertuigen van A naar B en ’s avonds verblijft u in de mooiste accommodaties, midden in de natuur gelegen. Kleinschalige lodges of tentenkampen zoals Toshari Lodge in Etosha en Semunyeni Camp in de Okavango Delta zijn slechts twee voorbeelden van de geselecteerde topplekken! Daarnaast zitten de reis boordevol activiteiten en zijn vrijwel alle maaltijden reeds opgenomen. Kortom, geniet van de ultieme vrijheid terwijl het u aan niets ontbreekt.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Namibiëwoestijn – Swakopmund – Damaraland – Etosha – Okavango Delta 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde self-drive reis is overal één middenklasse tot semi-luxe accommodatie beschreven. Matoke Tours heeft bewust voor dit prettige segment gekozen. U staat een comfortabele reis te wachten waarbij u op fijne plekjes in de natuur overnacht met bijzondere activiteiten inclusief, zonder er de hoofdprijs voor te betalen. Er zijn ook plekken waar meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Als reisbegeleider en lodge manager heb ik Oost en zuidelijk Afrika uitgebreid ontdekt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!