Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Desert & Delta in Namibië, Zimbabwe en Botswana

Desert & Delta in Namibië, Zimbabwe en Botswana

21-DAAGSE privereis

VANAF € 6.140,- PER PERSOON

Deze fantastische reis combineert de uitgestrekte woestijnlandschappen van Namibië met het wereldwonder Victoria Falls in Zimbabwe en de indrukwekkende Okavango delta in Botswana! Tijdens de self-drive in Namibië rijdt u de eindeloze horizon tegemoet en geniet van het bijzondere wildleven in de woestijn. De meeste excursies zijn in de reis opgenomen, maar er zijn nog volop bijzondere mogelijkheden bij de Victoria Falls. Een ultieme combinatie tussen desert and delta!

Woestijndieren in Damaraland
Deze reis bezoekt twee gebieden in het prachtige Damaraland, zodat u zowel de woestijnneushoorn als de woestijnolifant kunt zien. Damaraland beslaat een gigantisch stuk land, waardoor het niet mogelijk is om vanuit één accommodatie beide unieke woestijndieren te traceren. Aangezien Damaraland samen met de Namibiëwoestijn de typische landschappen herbergt waar Namibië bekend om staat, neemt u de tijd om dit gebied rustig te ontdekken.

Victoria Watervallen Zimbabwe
De reis vervolgt bij de spectaculaire Victoria Watervallen in Zimbabwe. Treed in de voetsporen van Dr. Livingstone en geniet van de verscheidenheid aan (adrenaline verhogende) activiteiten hier. Zelfs de meest ervaren natuurliefhebber is onder de indruk van de kracht van de watervallen!

Safari’s in Okavango Delta
De safari komt tot een hoogtepunt in de wereldberoemde Okavango Delta. U beleeft hier de meest gevarieerde safari’s per mokoro-, wandel-, nacht- en jeepsafari. De prachtige waterpartijen, wildrijke eilanden en bosrijke regio’s zijn uw domein in dit exclusieve safaripark!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Etosha – Damaraland (2 gebieden) – Swakopmund – Namibiëwoestijn – Victoria Falls – Okavango Delta 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Als reisbegeleider en lodge manager heb ik Oost en zuidelijk Afrika uitgebreid ontdekt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!