Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Het beste van Namibië

Het beste van Namibië

 16-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.930,- PER PERSOON

Een schitterende rondreis door het hart van Namibië, waarbij u de mooiste hoogtepunten bezoekt en in de meest sfeervolle accommodaties overnacht! Per self-drive ontdekt u de uitgestrekte landschappen. Onderweg slaapt u in de mooiste accommodaties die een middenklasse, semi-luxe of exclusief niveau hebben. Het is zelfs mogelijk om deze te combineren om zo de best passende rondreis door Namibië samen te stellen.

Woestijndieren in Damaraland
Deze reis bezoekt twee gebieden in het prachtige Damaraland, zodat u zowel de woestijnneushoorn als de woestijnolifant kunt zien. Damaraland beslaat zo’n gigantisch stuk land dat het niet mogelijk is om vanuit één accommodatie beide unieke woestijndieren te traceren. Aangezien Damaraland samen met de Namibiëwoestijn de typische landschappen herbergt waar Namibië bekend om staat, neemt u de tijd om dit gebied rustig te ontdekken.

Namibiëwoestijn én Namibrand of Kalahari
De reis sluit af in het grootste nationaal park ter wereld; de Namibiëwoestijn. U start bij de fotogenieke Sossusvlei én Deadvlei. Trotseer deze oranje zandduinen voor de meest bijzondere beleving. Daarna rijdt u door naar het weinig bezocht privé reservaat Namibrand (exclusief) of de Kalahari woestijn (middenklasse en semi-luxe). U sluit de reis hier in stijl af met de mooiste vergezichten boordevol passerende oryxen, struisvogels en jakhalzen. En ’s nachts geniet u van een fonkelende Melkweg die u vanuit uw luxe huisje met het blote oog kunt zien.

Duurzaam toerisme
Matoke Tours zorgt er voor dat uw reis naar Namibië op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land. We ondersteunen verschillende lokale projecten en ook de vakantiebank in Nederland. Tevens doneert Matoke Tours bij iedere boeking een bedrag aan het Justdiggit initiatief ten behoeve van de vergroening van Afrika. Matoke Tours heeft de Travelife Partner award ontvangen. Dit is een erkenning voor onze lange termijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Etosha – Damaraland – Swakopmund – Namibiëwoestijn – Namibrand/Kalahari

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Als reisbegeleider en lodge manager heb ik Oost en zuidelijk Afrika uitgebreid ontdekt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!