9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Het beste van Namibië

Het beste van Namibië

 16-DAAGSE Privéreis

VANAF € 4.758,- PER PERSOON

Een waanzinnige rondreis door het hart van Namibië, waarbij u de mooiste hoogtepunten bezoekt en in de meest comfortabele accommodaties overnacht! Per self-drive ontdekt u de uitgestrekte landschappen. Onderweg slaapt u in de mooiste accommodaties welke semi-luxe of luxe niveau hebben. Het is zelfs mogelijk om deze te combineren om zo de best passende rondreis door Namibië samen te stellen.

Okonjima en Etosha
De reis start bij het meest succesvolle reallocatieproject ter wereld van katachtige; Okonjima. U ontdekt met eigen ogen wat Okonjima zo bijzonder maakt en hoe 90% van de opgevangen luipaarden en cheeta’s weer worden uitgezet in het wild. Daarna rijdt u door naar Etosha, het meest wildrijke park van Namibië. U overnacht in de luxe privéreservaten die grenzen aan Etosha. Zo beleeft u dit park op haar puurst in de reservaten die doorgaans hogere concentraties neushoorns, olifanten en leeuwen herbergen én de bijzonder droge zoutpan waar Etosha zo bekend om staat. De safari’s staan hier onder begeleiding gepland in de reservaten én in Etosha.

Woestijndieren in Damaraland
Daarna heeft u de moeilijke keuze om te kiezen uit de tracking naar de woestijnneushoorn of woestijnolifant. Damaraland beslaat zo’n gigantisch stuk land dat het niet mogelijk om vanuit één accommodatie beide unieke woestijndieren te traceren. Uiteraard kunt u de reis verlengen en zo beide locaties bezoeken in dit woeste en markante amberbruine landschap.

Namibiëwoestijn – twee adembenemend mooie locaties
De reis sluit af in het grootste nationaal park ter wereld; de Namibiëwoestijn. U start bij de fotogenieke Sossusvlei én deadvlei. Trotseer deze warmoranje zandduinen voor de meest bijzondere beleving. Daarna rijdt u door naar één van de mooiste accommodaties van Namibië; Wolvendans. Deze exclusieve accommodatie ligt in het mooiste stuk van de Namibiëwoestijn genaamd Namibrand Reservaat. U sluit de reis hier in stijl af met de mooiste vergezichten boordevol passerende oryxen, struisvogels en jakhalzen. En ’s nachts geniet u van een fonkelende Melkweg die u vanuit uw luxe huisje met het blote oog kunt zien.

(Semi)-Luxe overnachten
Beleef de meest complete Namibië rondreis waarbij u niet inlevert op comfort. Doordat u tijdens deze reis in semi-luxe of luxe accommodaties overnacht geniet u overal van kleinschalige lodges met bekwame en professionele gidsen. Wanneer u kiest voor het luxe segment zitten vrijwel overal alle mogelijke activiteiten inclusief! Kortom, zorgeloos genieten van de woestijndieren, sterrenwacht én duinlandschappen die zo kenmerkend zijn voor Namibië.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Okonjima regio – Etosha – Damaraland – Swakopmund – Namibiëwoestijn – Wolvedans

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op twee verschillende niveaus. Per dag zijn de twee verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Als reisbegeleider en lodge manager heb ik Oost en zuidelijk Afrika uitgebreid ontdekt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!