Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Mafia Island verlenging

Mafia Island verlenging

 5-DAAGSE Verlenging

Mafia Island ligt ten zuiden van Zanzibar en is vooral vanaf oktober tot februari dé ideale tropische verlenging! Deze maanden migreren groepen walvishaaien en roggen langs de riffen rondom Mafia Island. De overnachtingen vinden plaats in de kleinschalige semi-luxe Butiama Beach. De ruime bungalows liggen verspreid in de prachtige groene tuin welke aan de parelwitte stranden grenzen. Vanaf Butiama Beach worden lokale dhow-, snorkel- en duiktochten georganiseerd.

Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat! 

Dag-tot-dag beschrijving

Verlenging dag 1

Vlucht naar het tropische Mafia Island

Vandaag wordt u naar de luchthaven gebracht in waar u afscheid neemt van de gids alvorens u met uw vlucht naar Mafia Island vertrekt. De komende dagen staan in het teken van tropisch nagenieten op Mafia Island!

Verlenging dag 2, 3 en 4

Tropisch nagenieten op Mafia Island

Vanaf de accommodaties op Mafia Island worden lokale dhow-, snorkel- en duiktochten georganiseerd. Een bezoek aan het eiland is niet compleet zonder een bezoek aan de Kua en/of Juani ruïnes welke een kijkje in de bewogen geschiedenis van Mafia Island geven.

Mafia Island

Mafia Island ligt ten zuiden van Zanzibar en is dé ideale afsluiter voor onderwater minnende reizigers! Het gehele jaar door is dit de locatie bij uitstek voor spectaculaire snorkel- en duikactiviteiten. Schildpadden, roggen, dolfijnen, rifhaaien en gigantisch veel kleurrijke vissen domineren deze wateren. Daarnaast migreren vanaf oktober tot en met februari groepen walvishaaien langs de riffen van Mafia Island. Het gehele eiland staat dan ook in het teken van het onderwater leven, en de bescherming van het eiland en de riffen eromheen.

Verlenging dag 5

Terug vlucht naar Dar es Salaam

Nog een volle ochtend geniet u van de azuurblauwe zee. Aan het eind van de middag of begin van de avond vertrekken de regionale vluchten vanaf Zanzibar, Pemba en Mafia Island allen naar Dar es Salaam. Wacht hier op de aansluitende internationale terugvlucht.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • Overnachtingen conform reisroute
  • Regionale vluchten Arusha – Mafia Island – Dar es Salaam
  • Maaltijden conform reisroute
  • Transfer van/naar Butiama Beach.

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Een Mafia Island geheel naar wens