9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Zuid-Tanzania  Safari & Swahilikust

Zuid-Tanzania Safari & Swahilikust

 11-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.340,- PER PERSOON

Het Nyerere Nationaal Park (voorheen Selous Game Reserve) staat garant voor een diverse safaribeleving over land en op water. Door de ligging aan de exotische Swahilikust leent het park zich als een ideale safari, strand combinatie. Een aantrekkelijk avontuur voor degene die comfortabel uit willen rusten op een tropisch eiland, maar een safari van hoge kwaliteit niet willen missen!

Diverse safari in Selous
Het Selous Game Reserve behoort tot het afgelegen zuiden van Tanzania. Weg van de gebaande paden beleeft u hier authentieke jeepsafari’s, waarbij u op zoek gaat naar grote troepen leeuwen en wilde honden. U wandelt door de wildernis van Selous en vaart bij ondergaande zon een groep olifanten tegemoet. Tevens kunt u een spannende flycamp diep in de wildernis van Selous beleven.

Bijzonder overnachten
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Zo kunt u kiezen voor het prettige Selous River Camp of juist voor het afgelegen en exclusieve Nomad Sand Rivers Selous. Beide midden in de wildernis gelegen, zodat ook na de activiteiten met een verkoelend drankje blijft genieten van de Afrikaanse wildernis.

Zanzibar, Pemba of Mafia
Deze fantastische reis wordt afgesloten op één van de tropische eilanden voor de Swahilikust. Walvishaaien rondom Mafia Island, luxe op Pemba Island of de levendigheid van Zanzibar, voor iedere reiziger is er een strandbestemming die aan de wensen voldoet. Wenst u geen strandverblijf dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Dar es Salaam – Selous – Swahili Eiland

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!