9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Zuid Tanzania Selous en strand

Zuid Tanzania Selous en strand

 11-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.340,- PER PERSOON

Een avontuurlijke safarireis naar Selous Game Reserve gecombineerd met een tropisch eiland naar keuze, aan de Swahili kust. Via comfortabele safarivluchten verplaatst u zich gemakkelijk tussen de hoogtepunten. Daarnaast kunt u uit verschillende accommodatieniveaus kiezen, perfect passend bij uw reiswensen!

Tijdens de rondreis wordt u geassisteerd door de gastheer/vrouw en ranger ter plekke. Er gaat geen vaste gids mee omdat u zich via safarivluchten voortbeweegt. Zo heeft u op alle locaties ervaren rangers met de meeste kennis tot uw beschikking. Daarnaast worden de safari's uitgevoerd in open jeeps voor het beste zicht! Na het safarispektakel vliegt u naar een tropische eiland van uw voorkeur! Kies uit snorkelen tussen de walvishaaien op Mafia Island, ontspannen op Zanzibar of snorkelen op het groene exclusieve Pemba Island.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Dar es Salaam – Selous – Swahili Eiland

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!