9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Verlenging Diani Beach

Verlenging Diani Beach

 4-DAAGSE Verlenging

VANAF € 300,- PER PERSOON

Een heerlijke verlenging naar de verbluffende stranden van Diani Beach. Fijne accommodaties aan het strand, heerlijke eten en leuke excursies in de omgeving is Diani Beach in een notendop.

Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat! 

Dag-tot-dag beschrijving

Verlenging dag 1

Vlucht naar de Swahilikust

Vandaag wordt u naar de luchthaven gebracht waar u afscheid neemt van de gids alvorens u met uw vlucht naar de tropische kust van Kenia vertrekt. Ter plaatse wacht een vertegenwoordiger van Matoke Tours u op en wordt naar uw accommodatie gebracht. De komende dagen staan in het teken van tropisch nagenieten op de hagelwitte stranden van Diani Beach!

Diani Beach

Ten zuiden van Mombasa ligt dit verbluffende 20 kilometer lange zandstrand dat al sinds de allereerste dagen van het toerisme in Kenia reizigers trekt. Desalniettemin is Diani Beach niet zo zwaar ontwikkeld als men zou vermoeden. Hoewel het inlandse stadje Ukunda door de aanwezigheid van het vliegveld verstedelijkt is, vindt men in het netwerk van wegen dat dichter bij de oceaan loopt een ontspannen sfeer, met een stroom van moderne infrastructuur, waaronder winkels, restaurants, winkelcentra en zelfs een golfbaan. De grootste trekpleister is het weergaloze strand met poederfijn zand waar veel accommodaties te vinden zijn in verschillende comfort niveaus. Na het hagelwitte strand en de wuivende palmbomen begint de prachtige tropische vegetatie en de wouden van Diani Beach. In deze bossen leven diverse aapsoorten waaronder de prachtige zwart witte franjeapen. Lokale natuurbeschermers hebben boven de wegen van Diani bruggen gebouwd waarover deze sierlijke primaten zich op een veilige manier tussen de bomen verplaatsen.

Verlenging dag 2 & 3

Tropisch nagenieten aan de Swahilikust

Deze dagen staan volledig in het teken van Diani Beach en al haar heerlijke mogelijk op het strand, in het water en in de omgeving. Via de receptie van uw accommodatie kunt u verschillende excursies in de omgeving boeken.

Excursies Diani Beach – (optioneel)

In de omgeving van Diani Beach is van alles te beleven. Zo kunt u een tocht maken met een traditionele zeilboot, waarbij u gaat snorkelen bij Wasini eiland en Kisiti onderwaterpark. Onderweg kunt u dolfijnen zien en op het Wasini eiland wordt er een overheerlijke lunch met verse zeevruchten geserveerd. Mocht u iets van de eeuwenoude Swahilicultuur willen proeven dan kunt u een begeleide wandeling maken door het oude centrum van Mombasa en gaan dineren in het Tamarind restaurant. Naast de verschillende actieve mogelijkheden kunt u er uiteraard ook voor kiezen om heerlijk bij uw accommodatie te ontspannen en nog eens weg te dromen bij de gedachten aan de safari’s in de Masai Mara.

Verlenging dag 4

Terugvlucht vanaf Mombasa

Vandaag kunt u nog een volle dag ontspannen bij uw accommodatie in Diani Beach. U wordt namelijk pas rond het vallen van de avond naar de luchthaven gebracht. Hier wacht u op de regionale vlucht naar Nairobi. Vanaf hier vertrekken de KLM vluchten 's nachts naar huis.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • Overnachtingen conform reisroute
  • Maaltijden conform reisroute

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Een Diani Beach verlenging geheel naar wens