9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Rondreis Kenia met Matoke Tours

Rondreis Kenia met Matoke Tours

Kenia reizen met Matoke!

DÉ SPECIALIST IN PRIVÉ REIZEN EN GROEPSREIZEN NAAR KENIA

Een rondreis naar Kenia is voor vele reizigers de ultieme safari droom. Je komt hier oog-in-oog te staan met vele wilde dieren en de kans op het spotten van de big five is aanzienlijk. De jaarlijkse migratie van miljoenen hoefdieren op de Masai Mara vlaktes behoort tot de mooiste natuurspektakels op aarde. Hieronder vind je ons complete overzicht van Kenia reizen.

Onze populaire bestemmingen

Rondreizen Kenia

Bekijk hier onze voorbeeldreizen!

Rondreis Kenia op maat

Onze rondreizen door Kenia worden eigenlijk altijd ‘op maat’ gemaakt. U kunt onze voorbeeldreizen als inspiratie gebruiken en daarna, in een persoonlijk gesprek, uw wensen en voorkeuren met ons bespreken. Zo creëren we samen uw ultieme Kenia reis.  

Mail uw reiswensen naar info@matoketours.nl of bel naar 073-6123364 voor een vrijblijvende reisofferte. Ook bent u welkom op ons kantoor in Den Bosch of bezoek één van onze informatiedagen die specifiek betrekking hebben op ons aanbod van Kenia rondreizen.

Accommodaties in Kenia

Overnachten in de nationale parken van Kenia of midden in de Afrikaanse bush. Juist dat maakt een rondreis door Kenia zo bijzonder en uniek. Matoke Tours richt haar aandacht op kwalitatieve en kleinschalige accommodaties. Jaarlijks bezoekt ons team de accommodaties in Kenia en selecteren wij de lodges en tented camps op basis van kleinschaligheid, ligging, cuisine en kwaliteit. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw Kenia rondreis voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onze populaire bestemmingen

Rondreis hoogtepunten in Kenia

Bezoek tijdens uw Kenia reis de Masai Mara en andere hoogtepunten. In de nationale parken vindt u fantastische natuur en grote hoeveelheden wildlife. Hieronder een overzicht van alle highlights in Kenia.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!