9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Rwanda & Kenia reis: Gorilla’s met Masai Mara

Rwanda & Kenia reis: Gorilla’s met Masai Mara

 11-DAAGSE Privéreis

VANAF € 7.680,- PER PERSOON

Een reis met alleen maar hoogtepunten waarbij u op zoek gaat naar de berggorilla's in Rwanda en vervolgens op safari gaat in het zeer wildrijke Masai Mara Natuurreservaat in Kenia!

Rwanda en Kenia zijn twee totaal verschillende landen in het diverse Oost-Afrika. Rwanda is het land van de duizend heuvelen, theeplantages, vulkanen en de berggorilla's. Kenia is het land van de wildparken met het Masai Mara natuurreservaat als absolute hoogtepunt. Matoke Tours combineert deze twee hoogtepunten waarbij u ondertussen ook geniet van memorabele overnachtingsplekken. U maakt een spannende wandelsafari in de Masai Mara en geniet zelfs tijdens de maaltijden in de wildernis van het Afrikaanse dierenrijk.  

U kunt ervoor kiezen om deze intense reis af te sluiten op de hagelwitte stranden aan de Keniaanse kust of een tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals de stranden van Zanzibar, Pemba of Mafia. Een rondreis met magische dieren, dichtbegroeide regenwouden, groene vulkanen, uitgestrekte savannes en fantastische accommodaties!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Kigali – Volcanoes Nationaal Park – Nairobi – Masai Mara

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze comfortabele privéreis overnacht u in luxe accommodaties op de mooiste plekken van Rwanda en Kenia. Per locatie zijn de accommodaties weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De Sabinyo Silverback Lodge en het Little Governors Camp zijn beide topaccommodaties die al meer dan 40 jaar gasten verwelkomen. De accommodaties zijn de basis geweest van bekende tv producties zoals ‘BBC Dynasties’ en ‘Big Cat Tales’. Dit is optimaal genieten!
Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Intensiviteit van deze reis

Rwanda en Kenia liggen op de evenaar, maar vanwege de hoogte wordt de temperatuur getemperd tot een heerlijk klimaat, met temperaturen van tussen de 23 en 28 graden. Heerlijk dus! De reis kent geen lange reisdagen, doordat er gevolgen wordt tussen Rwanda en Nairobi. Tevens vliegt u van Nairobi naar de Masai Mara en weer terug. De gorillatrekking zou het zwaarste onderdeel van de reis zijn. De trekking kan 2 uur duren, maar soms ook 7 uur. Het is maar net waar de gorilla’s zich bevinden. Als u twijfelt over uw fitheid raden we u aan om vooraf contact met ons op te nemen.

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!