9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 

LAAT U INSPIREREN!

INFODAGEN EN PRESENTATIES IN 2021

Matoke Tours ontmoeten? Dat kan! Door het jaar heen organiseert Matoke Tours diverse informatiedagen. Door de huidige situatie rond Corona zijn grote bijeenkomsten op kantoor echter nog niet mogelijk. Onze reisspecialisten werken momenteel voornamelijk vanuit huis, waardoor bezoek aan kantoor ook lastiger is om in te plannen. Wilt u naar kantoor komen, maak dan van te voren een afspraak! Een andere mogelijkheid is een uitgebreide telefonische afspraak of een online presentatie speciaal voor u alleen, welke u gewoon vanaf de bank thuis kunt bijwonen!

matoke-team
 • Telefonisch advies. Plan samen met ons een geschikt tijdstip, waarop wij u bellen en alle informatie die u nodig heeft, of wilt weten, te horen krijgt over uw favoriete Afrika bestemming of favoriete reis.
 • Online presentatie. Wij nemen u mee op reis naar uw favoriete bestemming. Deze online presentatie, speciaal voor u, duurt ongeveer een uur. Tijdens de mooie presentatie neemt een specialist van Matoke Tours u mee op reis naar de bestemming. Aan de hand van een PowerPoint met informatie, foto’s en filmpjes krijgt u een beter beeld van de bestemming en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.
 • Bezoek aan kantoor. Voor een persoonlijk advies over uw favoriete Afrika bestemming kunt u een afspraak inplannen. In onze presentatieruimte kunnen wij in deze tijd maximaal vier bezoekers ontvangen en wij verzoeken u vriendelijk om tijdens het bezoek een mondkapje te dragen. Zie verdere richtlijnen hieronder.
 • Infodagen. In verband met de coronamaatregelen, plannen wij tot nader order géén infodagen op kantoor.

Wij bespreken graag welke optie het beste bij u past. U kunt ons bereiken via:

Telefoon: 073-612 33 64
Email: info@matoketours.nl

ONZE EERSTVOLGENDE INFORMATIEDAGEN

DATUM
TIJD
LOCATIE
BESTEMMING
Meld u hier aan voor een infodag

Meld u hier aan voor een infodag

 • Welke informatiedag wilt u graag bijwonen?

 • (Voor infodag op kantoor maximaal 2 personen per inschrijving!)
 • Persoonlijke informatie

  (velden met een * zijn verplicht)
 • Uw (reis)interesse

 • Meer inspiratie!

Matoke Tours respecteert uw privacy en gebruikt hiervoor voor richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Voor meer informatie bekijk onze privacy policy.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika!

inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!