9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 

LAAT U INSPIREREN!

INFORMATIEDAGEN MATOKE TOURS IN 2019

Matoke Tours ontmoeten? Dat kan! Door het jaar heen organiseert Matoke Tours diverse informatiedagen. Hieronder vindt u de agenda voor komende maanden. Aanmelden voor de informatiebijeenkomsten kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen en te versturen. Passen onderstaande data u niet? We maken ontzettend graag een afspraak met u om uw wensen op een geschikt tijdstip te bespreken bij ons op kantoor. Neem gerust contact met ons op.

Ontmoet Matoke Tours op de Vakantiebeurs!

Heeft u de Afrika kriebels ook alweer te pakken? Ontvangt u graag meer informatie over een van onze bestemmingen of wilt u een reisvoorstel aanvragen? Bezoek ons dan op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht van 16 t/m 19 januari. U vindt ons in de Afrikahal op plek E052.

De reisspecialisten staan tijdens de Vakantiebeurs weer te popelen om u meer te vertellen over onze prachtige Afrikaanse bestemmingen (Tanzania, Oeganda, Rwanda, Kenia, Madagaskar, Malawi, Zambia, Namibië en Ethiopië). Graag gaan we samen in gesprek om uw droomreis op maat samen te stellen naar Afrika!

Presentaties tijdens de Vakantiebeurs:

Op donderdag 16, vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 januari geven wij om 11.00 uur een presentatie in het Verre Reizen 2 Theater. Tijdens deze presentaties vertellen wij meer over Matoke Tours en onze bestemmingen!

Hou onze social media kanalen goed in de gaten voor updates over de beurs!

ONZE EERSTVOLGENDE INFORMATIEDAGEN

DATUM
TIJD
LOCATIE
BESTEMMING
14-12-2019
TIJD
10:30 - 12:30 uur
LOCATIE
Kantoor, Den Bosch*
BESTEMMING
Alle landen / bestemmingen
14-12-2019
TIJD
14:00 - 16:00 uur
LOCATIE
Kantoor, Den Bosch*
BESTEMMING
Alle landen / bestemmingen
28-12-2019
TIJD
10:30 - 12:00 uur
LOCATIE
Kantoor, Den Bosch
BESTEMMING
Malawi / Zambia
16-01-2020
TIJD
Winactie vrijkaarten
LOCATIE
Jaarbeurs, Utrecht
BESTEMMING
Alle landen / bestemmingen
23-01-2020
TIJD
Inschrijven vrijkaarten
LOCATIE
Vakantiesalon, Antwerpen
BESTEMMING
Alle landen / bestemmingen

* Tijdens deze informatiedag (van 14 december) worden alle bestemmingen gepresenteerd met uitzondering van Malawi, Zambia en Namibië

Op 14 december ontmoet u de reisspecialisten van Matoke Tours op het nieuwe kantoor in hartje Den Bosch! Na een mooie presentatie over Matoke Tours en onze bestemmingen heeft u de mogelijkheid om individueel in gesprek te gaan met onze specialisten over uw reiswensen. Dit onder het genot van een lekker drankje/hapje. De volgende bestemmingen komen deze dag aan bod: Tanzania, Oeganda, Rwanda, Ethiopie, Kenia en Madagascar. 

Meldt u hieronder aan voor een infodag

Meldt u hieronder aan voor een infodag

  • Welke informatiedag wilt u graag bijwonen?

  • Persoonlijke informatie

    (velden met een * zijn verplicht)
  • Uw (reis)interesse

  • Meer inspiratie!

Matoke Tours respecteert uw privacy en gebruikt hiervoor voor richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Voor meer informatie bekijk onze privacy policy.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika!

inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!