9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Kenia compleet

Kenia compleet

 14-DAAGSE Privéreis

VANAF € 4.940,- PER PERSOON

De Grote Riftvallei domineert het landschap van Centraal-Kenia en tijdens deze reis bezoekt u zowel het Lake Nakuru met de neushoorns als Lake Naivasha met de nijlpaarden. Ook safari's aan de voet van de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, ontbreken niet aan deze reis. Door al deze uiteenlopende landschappen gaat u een zeer uiteenlopend dierenleven treffen. Naast de verschillende landschappen komt u onderweg ook meerdere kleurrijke stammen zoals de Samburu, Turkana, Masaï tegen. Een reis langs de meest indrukwekkende nationale parken van Kenia!

De meest sfeervolle accommodaties
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Zo kunt u overnachten in het Elephant Bedroom Camp aan de Ewaso Nyiro rivier waar de olifanten letterlijk langs uw tent aflopen. In de Masai Mara overnacht u binnen de parkgrenzen en dicht bij de Mara rivier.

Duurzaam toerisme
Matoke Tours vindt het belangrijk dat uw reis naar Kenia op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land. We ondersteunen lokale projecten in Afrika én ook de vakantiebank in Nederland. Tevens doneert Matoke Tours bij iedere boeking een bedrag aan het Justdiggit initiatief ten behoeve van de vergroening van Afrika.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Amboseli – Mount Kenya – Ol Pejeta – Samburu – Lake Nakuru – Masai Mara

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!