Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Dwars door Kenia

Dwars door Kenia

 14-DAAGSE Privéreis

VANAF € 5.245,- PER PERSOON

Tijdens deze 14-daagse privéreis reist u vanuit het centrale hoogland via de Kilimanjaro naar de tropische Swahilikust. U geniet van uiteenlopende landschappen, wildrijke nationale parken en het hagelwitte strand van Diani Beach. Van uitgestrekte savannes aan de voet van de Kilimanjaro tot de stofrode olifanten van het Tsavo East Nationaal Park, in deze rondreis ontdekt u het allemaal!  Met een voldaan gevoel geniet u aan de Keniaanse kust of een tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals de stranden van Zanzibar, Pemba, Mafia of de Comoren

De meest sfeervolle accommodaties
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Zo kunt u overnachten in de Leopards Lair Cottages met een mooi uitzicht op de onderliggende savannes. In Amboseli Nationaal Park geniet u vanuit de accommodatie van het uitzicht op de Kilimanjaro. 

Duurzaam toerisme
Matoke Tours vindt het belangrijk dat uw reis naar Kenia op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land. We ondersteunen lokale projecten in Afrika én ook de vakantiebank in Nederland. Tevens doneert Matoke Tours bij iedere boeking een bedrag aan het Justdiggit initiatief ten behoeve van de vergroening van Afrika.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Amboseli – Tsavo West – Lumo Conservancy – Tsavo East – Diani Beach

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis staat er steeds één accommodatie vermeld. Wij zijn echter een maatwerkspecialist en uiteraard is het mogelijk om andere accommodaties te boeken indien gewenst.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Tijdens een lange overland reis door Afrika in 2005 werd ik verliefd op dit continent en heb ik er daarna 15 jaar gewoond en gewerkt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang over de savanne.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!