Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Verrassend Kenia

Verrassend Kenia

 15-DAAGSE Privéreis

VANAF € 6.180,- PER PERSOON

Deze 15-daagse privéreis combineert de wildrijke safari’s van het Samburu Nationaal Reservaat met de omgeving van de op één na hoogste berg van Afrika, Mount Kenya. Het hoogtepunt van deze reis is de uitmuntende meerdaagse wandelsafari in Laikipia. Onder begeleiding van een bekwaam team van Samburu wandelt u drie dagen door de wildernis en komt oog-in-oog met wilde dieren en geniet constant van schitterende vergezichten. De reis wordt afgesloten op de hagelwitte stranden van de Keniaanse kust. Indien gewenst kunt u de reis ook afsluiten op de bijzondere Comoren eilandengroep!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Ol Pejeta – Mount Kenya – Laikipia – Samburu – Keniaanse kust

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis staat er steeds één accommodatie vermeld. Wij zijn echter een maatwerkspecialist en uiteraard is het mogelijk om andere accommodaties te boeken indien gewenst.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!