9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Kenia vliegsafari en strand

Kenia vliegsafari en strand

 9-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.415,- PER PERSOON

Tijdens deze privéreis combineert u het wildrijke Masai Mara Natuurreservaat met een heerlijk verblijf aan de Keniaanse kust.

U geniet optimaal van uw tijd in Kenia door een korte vlucht van Nairobi naar de beroemde Masai Mara. Tijdens de safari’s gaat u op zoek naar heel veel wild en geniet u van schitterende vergezichten over de glooiende savanne vlaktes en de meanderende Mara rivier. Met een voldaan gevoel vliegt u naar de Keniaanse kust of een tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals de stranden van Zanzibar, Pemba of Mafia. U overnacht in een accommodatie type naar wens. U kunt zo zelf invloed uitoefenen op de prijs van deze reis en bepaalt zelf het comfortniveau tijdens uw safari. 

Hoogtepunten tijdens deze reis: Masai Mara – Swahili kust

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!