Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Kenia vliegsafari en strand

Kenia vliegsafari en strand

 9-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.565,- PER PERSOON

Het Masai Mara natuurreservaat behoort tot de meest bekende en wildrijke nationale parken van het Afrikaanse continent. De Masai Mara wordt in tweeën gedeeld door de beroemde Mara rivier waar 2.000.000 migrerende wildebeesten en zebra’s zich op spectaculaire wijze een weg door heen banen in de maanden juli tot oktober. De Masai Mara staat garant voor uitzonderlijk veel ontmoetingen met het Afrikaanse dierenrijk en zal u tevens versteld doen staan van adembenemende vergezichten. U geniet optimaal van uw tijd in Kenia door een korte vlucht van Nairobi naar de beroemde Masai Mara. Tijdens de safari’s gaat u op zoek naar heel veel wild en geniet u van schitterende vergezichten over de glooiende savanne vlaktes en de meanderende Mara rivier

De meest sfeervolle accommodaties
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Zo kunt u overnachten in het Little Governors Camp aan de Mara rivier gelegen. Aan de kust kunt u overnachten in het kleinschalige Waterlovers waar u 's avond heerlijk kunt dineren. 

Duurzaam toerisme
Matoke Tours vindt het belangrijk dat uw reis naar Kenia op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land. We ondersteunen lokale projecten in Afrika én ook de vakantiebank in Nederland. Tevens doneert Matoke Tours bij iedere boeking een bedrag aan het Justdiggit initiatief ten behoeve van de vergroening van Afrika.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Masai Mara – Swahili kust

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!