9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Tanzania & Zanzibar compleet

Tanzania & Zanzibar compleet

 17-DAAGSE Privéreis

VANAF € 6.900,- PER PERSOON

Tanzania is opgedeeld in twee fantastische safarigebieden. Het wereldberoemde noorden met de jaarlijkse migratie van twee miljoen hoefdieren en het onontdekte zuiden met gigantische wildparken en weinig andere toeristen. Wat is er nu mooier dat deze twee gebieden te combineren en zodoende een compleet beeld te krijgen van het schitterende Tanzania! 

Op zoek naar de Grote Trek & wilde honden  
Naast jeepsafari’s in de overige nationale parken gaat u tijdens deze reis ook op safari in het gebied waar de dieren van de Grote Trek zich op dat moment bevinden. In Selous beleeft u jeepsafari’s, waarbij u op zoek gaat naar grote troepen leeuwen en wilde honden. U wandelt door de wildernis van Selous en vaart bij ondergaande zon een groep olifanten tegemoet. 

De meest sfeervolle accommodaties  
De accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Zo kunt u overnachten in het Ngorongoro Tortilis Camp in een romantisch oerwoud gelegen. Op slechts 10 minuten rijden van de Ngorongoro krater, zorgt de ligging er voor dat u al vroeg kunt beginnen aan de safari in de krater.  

Het beste vervoer van Tanzania  
U reist in de nieuwste 4WD Toyota Landcruiser die volledig is uitgerust voor een safari van hoge kwaliteit. Al onze voertuigen beschikken over een WIFI-verbinding, zodat u direct aan de slag kunt met uw foto’s, het thuisfront op de hoogte kunt houden of nog net iets meer informatie over de dieren en nationale parken op kunt zoeken.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Arusha & omgeving – Tarangire – Lake Manyara – Serengeti (2 gebieden) – Ngorongoro – Selous – Zanzibar

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ‘Travel is the only thing you buy that makes you richer’!”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!