9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Tanzania & Zanzibar compleet

Tanzania & Zanzibar compleet

 17-DAAGSE Privéreis

VANAF € 6.030,- PER PERSOON

Tijdens deze bijzondere privéreis reist u met de beste 4WD Landcruiser door de wildrijke nationale parken van Noord – Tanzania en vliegt u vervolgens naar het onontdekte Selous Game Reserve in het ruige zuiden van Tanzania.

Naast de vier grote parken (Lake Manyara, Tarangire, Serengeti en Ngorongoro krater) en Selous Game Reserve gaat u tijdens deze reis ook op zoek naar de 2.000.000 migrerende hoefdieren die door de Serengeti trekken. Met een voldaan gevoel geniet u na op de hagelwitte stranden van Zanzibar of verlengt u naar een ander tropisch eiland aan de Swahilikust, zoals Pemba Island of Mafia Island

Hoogtepunten tijdens deze reis: Arusha & omgeving – Tarangire – Lake Manyara – Serengeti (2 gebieden) – Ngorongoro – Selous – Zanzibar

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Toen ik een aantal jaren geleden kennis maakte met het continent wist ik het.. dit voelt als thuiskomen. Afrika heeft echt mijn hart gestolen. De combinatie van natuur en cultuur, de enorme diversiteit aan landschappen, maar zeker ook de ontzettend vriendelijke bevolking, maakt dat het altijd een feest wordt om de bestemmingen te ontdekken. Dit in combinatie met de enorme adrenaline die je krijgt van het spotten van het geweldige wild, maakt dat Afrika voor mij het continent is, wat alles biedt wat een reiziger mag wensen. Afrika heeft echt mijn hart gestolen en dat heerlijke gevoel, breng ik graag op u over.”

van Suzanne Grootenboers, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!