Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Rwanda Land van Duizend Heuvelen

Rwanda Land van Duizend Heuvelen

 12-DAAGSE Privéreis

VANAF € 4.820,- PER PERSOON

Deze privéreis biedt u de ultieme kennismaking met één van de meest authentieke landen in oostelijk Afrika, het ‘land van de duizend heuvelen’, Rwanda.

De reis neemt u mee langs alle hoogtepunten van het land. Van savannevlaktes tot aan het regenwoud met chimpansees & gorilla’s en van de drukke hoofdstad Kigali tot het idyllische Kivumeer. U maakt een spannende canopy wandeling door de boomtoppen van Nyungwe Forest, bewandelt de befaamde Congo Nile Trail en maakt een kanotocht op het meer van Kivu en de Mukunga rivier.

In Rwanda staat het toerisme in de kinderschoenen en is het dan ook aangenaam rustig en daarmee de belevingswaarde van de excursies erg hoog. Met trots presenteert Matoke Tours deze rondreis door Rwanda, een must voor reizigers die op zoek zijn naar onontdekte plekken!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Kigali – Nyungwe Forest – Lake Kivu – Volcanoes Nationaal Park – Akagera Nationaal Park

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Op sommige plekken is dit de enige mogelijkheid of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !”

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!