Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Vervoer

Vervoer

Het vervoer in Rwanda

Op reis met Matoke Tours betekent comfortabel reizen

Matoke Tours heeft verschillende voertuigen tot hun beschikking, die geschikt zijn voor alle groepssamenstellingen en wegcondities. Deze auto’s zijn goed onderhouden en zijn goed verzekerd. Op reis in Rwanda met Matoke Tours betekent reizen in het ultieme safarivoertuig!

Eigen wagenpark
Matoke Tours beschikt in Rwanda over een eigen wagenpark en eigen monteurs die voor de nodige onderhoud zorgen tussen de verschillende reizen door. Ieder voertuig is omgebouwd om zo aan de wensen van onze safarireizigers te voldoen. De auto’s hebben comfortabele stoelen, veiligheidsriemen, een groot uitklapbaar dak voor de beste fotografische mogelijkheden en stofwering.

Het eigen wagenpark stelt Matoke Tours tevens in staat per comfort/budget niveau een passend voertuig aan te bieden. Het type voertuig is ook afhankelijk van het aantal personen waarmee u deze Rwanda reis gaat ondernemen. Op de privé reizen pagina’s kunt u zien welke type voertuig per reis wordt ingezet. Hieronder volgt een overzicht van de vervoersmogelijkheden.


Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap, uw persoonlijke voorkeur en het budget kiezen we het best passende vervoer voor uw rondreis door Rwanda. Hieronder vindt u de meest populaire vervoerstypes.

Professionele gidsen

Maken uw rondreis door Rwanda compleet

Een geschikt voertuig betekent nog niet direct een geslaagde rondreis. Het zijn onze gidsen die de rondreis helemaal af maken met hun veelzijdige kennis en enthousiasme! Al onze gidsen hebben zeer veel ervaring en beschikken naast de reguliere kennis ook allen over specifieke vakkennis!


Specifieke interesses? Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels of reptielen? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!

Onze populaire bestemmingen

Toyota 4WD Landcruiser (verlengd)

Onze populaire bestemmingen

Toyota 4WD Landcruiser (regulier)

Onze populaire bestemmingen

Toyota 4WD minibus