Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Exclusief en compleet Namibië

Exclusief en compleet Namibië

 18-DAAGSE Privéreis

VANAF € 10.955,- PER PERSOON

Dit is de mooiste self-drive reis door Namibië! Voor deze rondreis zijn overal de beste en meest unieke accommodaties geselecteerd, ofwel “de paradepaardjes”! Uiteraard bezoekt u de bekendere hoogtepunten van Namibië. Maar, wat deze reis juist speciaal maakt is het bezoek aan de onontdekte regio’s. Zo trekt u diep Kaokoland in; op zoek naar woestijndieren én Himba stammen. Daarnaast verblijft u op een peninsula nabij Walvis Bay en rijdt u de vruchtbare Zambezi Regio met haar Afrikaanse dorpen af. Kortom, dé reis door Namibië die alle boxen aftikt!

Hoogtepunten Namibiëwoestijn en Etosha
Uiteraard ontbreekt een bezoek aan de bekende Namibiëwoestjin en het Etosha Park niet tijdens deze spectaculaire self-drive. In beide parken verblijft u in kleinschalige lodges welke in een privéreservaat liggen. Onder begeleiding van deskundige rangers beleeft u deze hoogtepunten in alle rust en exclusiviteit.

Woestijndieren in Damaraland én Kaokoland
Noordwestelijk Namibië is het toneel van de woestijndieren. Tussen de Atlantische oceaan en de woestijn hebben de dieren zich goed weten aan te passen aan de droge en dorre omstandigheden. Vanuit de bijzondere accommodaties gaat u dit met eigen ogen beleven. En, in Kaokoland leven niet alleen woestijndieren, ook Himba nederzettingen noemen deze regio hun thuis. Ontmoet deze inheemse bewoners in een adembenemend mooi landschap.

Onontdekte Pelican Point én Zambezi Regio
Op een peninsula nabij Walvis Bay ligt Pelican Point, gebouwd in een oude vuurtoren. Op steenworpafstand loopt u naar grote koloniën zeehonden en de hongerige jakhalzen die hier op af komen. Ook boordevol water is de Zambezi regio, in noordoostelijk Namibië. Dit is de meest vruchtbare regio van het land, boordevol Afrikaanse dorpen. Er staan hier drie unieke lodges beschreven waardoor u de dagen per jeep-, boot- en mokoro doorbrengt!

Exclusief overnachten 
Deze reis doet haar naam eer aan. Alleen de meest unieke accommodaties zijn namelijk geselecteerd, ofwel de paradepaardjes van Namibië! Zo geniet u van kleinschalige lodges met zéér bekwame en professionele gidsen. Daarnaast geniet u van een ongekende privacy omdat de accommodaties (veelal) ver van de gebaande paden liggen. Kortom, zorgeloos genieten van de woestijndieren, Zambezi Regio én Himba-nederzettingen die zo kenmerkend zijn voor Namibië.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Namibiëwoestijn – Walvis Bay – Damaraland – Kaokoland – Etosha (2 gebieden) – Zambezi Regio – Buffalo Park – Optionele verlenging naar Botswana/Zambia

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Het betreft veelal de meest exclusieve optie in regio waardoor privacy, service en het niveau van de rangers gewaarborgd wordt. Geniet van de meest unieke lodges gelegen om de mooiste plekken van Namibië, veelal ver van de gebaande paden. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Als reisbegeleider en lodge manager heb ik Oost en zuidelijk Afrika uitgebreid ontdekt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!