9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Safari hoogtepunten en Kalahari

Safari hoogtepunten en Kalahari

 13-DAAGSE Privéreis

VANAF € 4.480,- per persoon

Tijdens deze rondreis worden de beste safariparken van Botswana gecombineerd met de onontdekte graslanden van Centraal Kalahari. Via regionale vluchten wordt Savuti, in zuidelijk Chobe Nationaal Park, comfortabel verbonden met de adembenemend mooie Okavango Delta. De reis wordt per safarivlucht afgesloten in Centraal Kalahari waar u op zoek gaat naar stokstaartjes en de iconische leeuwen met zwarte manen.

Victoria Watervallen
De reis start bij de spectaculaire Victoria Watervallen. Treed in de voetsporen van Dr. Livingstone en geniet van de verscheidenheid aan (adrenaline verhogende) activiteiten hier. Zelfs de meest ervaren natuurliefhebber is onder de indruk van de kracht van de watervallen!

Interactie tussen olifanten en leeuwen in Savuti, Chobe
Savuti is het meest wildrijke deel van Chobe, gelegen in het zuiden van het park in Botswana. De regio staat met name bekend om de vele spannende ontmoetingen tussen olifanten en leeuwen. Veel documentaires zijn dan ook hier in Savuti opgenomen, ver van de drukte van de Chobe rivier.

Safari’s in Okavango Delta
De safari komt tot een hoogtepunt in de wereldberoemde Okavango Delta. U overnacht nabij Moremi Game Reserve, het hart van de Okavango Delta. U beleeft hier de meest gevarieerde safari’s per mokoro-, wandel-, nacht- en jeepsafari. De prachtige waterpartijen, wildrijke eilanden en bosrijke regio’s zijn uw domein in dit exclusieve safaripark!

Afrika voor gevorderden: Centraal Afrika
De graslanden van Centraal Kalahari zijn onlosmakelijk verbonden met Botswana. Het is het leefgebied van de van oorsprong nomadische San Bosjesmensen. Centraal Kalahari is het ruigste en meest onontdekte reservaat van Botswana. Ideaal voor ervaren safariliefhebbers die van avontuur en ruimte houden.

Alles inclusief bij uw accommodaties in de bush!
Zeer comfortabel overnachten bij de geselecteerde accommodaties, terwijl alles inclusief zit! Alle safariactiviteiten, parkentreegelden, maaltijden en vrijwel alle drankjes zitten inclusief. Optimaal genieten van de kleinschalige accommodaties zoals Ghoha Hills of Oddballs Camp, gelegen op de mooiste plekjes in de natuur!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Victoria Watervallen – Savuti (Chobe Nationaal Park) – Okavango Delta – Centraal Kalahari

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis zijn overal twee accommodaties beschreven. Op sommige plekken zijn dit de enige mogelijkheden of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meerdere accommodaties beschikbaar zijn. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Als reisbegeleider en lodge manager heb ik Oost en zuidelijk Afrika uitgebreid ontdekt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!