Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Safari hoogtepunten en Kalahari

Safari hoogtepunten en Kalahari

 14-DAAGSE Privéreis

VANAF € 5.680,- per persoon

De Okavango Delta is de grootste binnenlandse delta ter wereld en een waar paradijs voor safari liefhebbers. In deze reis wordt dit fascinerende gebied dan ook uitgebreid bezocht in afwisselende gebieden. De groene waterwereld in het noorden van Botswana staat in contrast met de Kalahari en de Makgadikgadi pannen ten zuiden van de delta. In deze reis combineert u beide gebieden en u ervaart daardoor de enorme diversiteit van het land waar de natuur, dankzij succesvolle bescherming, floreert!

Twee verschillende locaties in de Okavango delta
De safari komt tot een hoogtepunt in de wereldberoemde Okavango Delta. Dit bijzondere natuurgebied behoort tot de absolute hoogtepunten van Afrika. U neemt dan ook uitgebreid de tijd om de delta te leren kennen in twee verschillende (privé) gebieden. Op deze manier kunnen ook waterrijke gebieden gecombineerd worden met gebieden waar de wildrijke jeepsafari's centraal staan. Zo beleeft u de Okavango Delta optimaal!

Uiteenlopende activiteiten bij de Victoria watervallen
Naast het klassieke bezoek aan één van de grootste watervallen ter wereld kunt u in de omgeving van de watervallen van allerlei leuke excursies ondernemen. Van wandelsafari in Zambezi Nationaal Park tot raften op de Zambezi rivier, lunchen met uitzicht op de rivier, kanoën of genieten van de zonsondergang tijdens een boottocht met koud drankje. 

Duurzaam toerisme
Matoke Tours zorgt er voor dat uw reis naar Botswana op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land. We ondersteunen verschillende lokale projecten en ook de vakantiebank in Nederland. Tevens doneert Matoke Tours bij iedere boeking een bedrag aan het Justdiggit initiatief ten behoeve van de vergroening van Afrika. Matoke Tours is medeoprichter van de Rwenzori Travel Academy. Matoke Tours heeft de Travelife Partner award ontvangen. Dit is een erkenning voor onze lange termijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Victoria Watervallen – Chobe Nationaal Park – Okavango Delta (twee gebieden) – Centraal Kalahari of Makgadikgadi

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende comfort niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Als reisbegeleider en lodge manager heb ik Oost en zuidelijk Afrika uitgebreid ontdekt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!