9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Zambia en Botswana deluxe: de beste safariparken

Zambia en Botswana deluxe: de beste safariparken

 16-DAAGSE Privéreis

VANAF € 6.650,- per persoon

Tijdens deze rondreis worden de beste safariparken van het Afrikaanse continent gecombineerd. Via regionale vluchten worden Kafue en South Luangwa in Zambia comfortabel verbonden met de waanzinnige Okavango Delta in Botswana. De Victoria Watervallen zorgen voor een afwisselende intermezzo en een vlekkeloze grensovergang van Zambia naar Botswana.

Safariparels Kafue en South Luangwa
De weergaloze safarireis gaat van start in Lusaka. Eerst wordt het oudste wildpark van Zambia bezocht: Kafue. Dit is het enige park in Zambia waar de cheeta gezien kan worden! De bevlogen rangers nemen reizigers hier per wandel-, jeep en bootsafari op avontuur.
De safarireis vervolgt naar het meest wildrijke park van Zambia: South Luangwa. Dit park wordt gekenmerkt door hoge aantallen luipaarden, leeuwen, wilde honden en andere grote zoogdieren. Ook vogelliefhebbers komen van heinde en verre om de kleurrijke (vaak migrerende) vogels te bewonderen.

Victoria Watervallen
Het grensgebied van de Victoria Watervallen ontbreekt uiteraard ook niet. Treed in de voetsporen van Dr. Livingstone en geniet van de verscheidenheid aan (adrenaline verhogende) activiteiten hier. Zelfs de meest ervaren natuurliefhebber is onder de indruk van de kracht van de watervallen!

Khwai privéreservaat in de Okavango Delta
De safari komt volgens vele tot een hoogtepunt in de wereldberoemde Okavango Delta. U sluit de reis af met vier nachten in het privéreservaat van Khwai. In Khwai beleeft u de meest gevarieerde safari’s per mokoro-, wandel-, nacht- en jeepsafari. De prachtige waterpartijen, wildrijke eilanden en bosrijke regio’s zijn uw domein in dit exclusieve reservaat, ver van de gebaande paden!

(semi)-luxe tot exclusief overnachten midden in de bush
Zeer comfortabel overnachten in de natuur terwijl alles inclusief zit! Alle safariactiviteiten, parkentreegelden, maaltijden en vrijwel alle drankjes zitten inclusief. Optimaal genieten van de kleinschalige accommodaties die op de mooiste plekjes in de natuur liggen.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Kafue – South Luangwa – Victoria Watervallen – Okavango Delta 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis zijn overal twee accommodaties beschreven. Op sommige plekken zijn dit de enige mogelijkheden of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meerdere accommodaties beschikbaar zijn. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!