9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Vliegrondreis Oeganda

Vliegrondreis Oeganda

 10-DAAGSE Privéreis

VANAF € 7.495,- PER PERSOON

Wilt u het veelzijdige Oeganda op een exclusieve manier ontdekken zonder dat u dagen in de auto zit? Dan heeft Matoke Tours deze luxe vliegrondreis voor u ontwikkeld!

U vliegt van hoogtepunt naar hoogtepunt, waardoor u extra kunt genieten van de meest luxueuze verblijfplaatsen op de mooiste plekken in de natuur. Van uitgestrekte savannes, kolkende rivieren en een zeer grote diversiteit aan het Oegandese wildleven in deze rondreis ontdekt u het allemaal! U gaat dwars door een bergregenwoud op zoek naar berggorilla’s, onderneemt safari’s over land en over water en staat versteld van de meest uiteenlopende landschappen.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Queen Elizabeth – Ishasha – Bwindi regenwoud – Murchison Falls 

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika heeft mijn hart gestolen op het moment dat ik in Oeganda aankwam. Ik heb 6 jaar in Oeganda gewoond en veel mogen reizen door Oost Afrika en Madagascar. Afrika is mijn thuis en ik heb er een prachtig gezin aan over gehouden. Ik kijk er naar uit om mijn passie voor de meest bijzondere bestemmingen in Afrika met u te delen !”

van Ilse van Agtmaal, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Intensiviteit van deze reis

Oeganda ligt op de evenaar, maar vanwege de hoogte wordt de temperatuur getemperd tot een heerlijk klimaat, met temperaturen van tussen de 23 en 28 graden. Heerlijk dus! De reis zelf is niet heel zwaar en iedereen met een normale conditie kan deelnemen aan deze reis. We hebben er bewust voor gekozen om de activiteiten die wat meer fysieke inspanning vergen optioneel te maken. Vooral de gorillatracking kan zwaar en intensief zijn. De tracking kan 2 uur duren, maar soms ook 7 uur. Het is maar net waar de gorilla’s zich bevinden. Als u twijfelt over uw fitheid raden we u aan om vooraf contact met ons op te

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!