9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Ultieme roadtrip Namibië en Botswana

Ultieme roadtrip Namibië en Botswana

22-DAAGSE Privéreis

VANAF € 5.775,- PER PERSOON

Deze fantastische reis, grotendeels over land, brengt u van de betoverende landschappen van Namibië tot de machtige rivieren in de Zambezi regio (Caprivi) en de Okavango delta. Tijdens deze reis rijdt u meer dan 3000 kilometers over asfaltwegen, over gravelwegen en soms door los zand. Eenmaal aangekomen in Maun (Botswana) levert u de auto in en vliegt u vervolgens de beroemde en wildrijke Okavango delta in. Voor de avonturiers is dit de ultieme Namibië en Botswana reis!

Heerlijk aankomen bij een sfeervolle accommodatie
Tijdens deze intense reis overnacht u in accommodaties die zorgvuldig zijn geselecteerd op ligging, kleinschaligheid en sfeer. Dus na een lange reisdag geen tent opzetten, maar plaatsnemen in een fijne accommodatie, zoals het Jackalberry Tented Camp. Overdag avontuur en 's avonds genieten van een fijne slaapplek, lekker eten en een koud drankje bij het kampvuur. 

Afrikaanse taferelen in de Zambezi Regio
U rijdt de gehele voormalige Caprivistrook door. Dit is het welbekende Afrika met bruisende dorpen, geiten en kippen op straat en voorbij rennende schoolkinderen in kleurrijke uniformen. Er staan prachtige accommodaties beschreven op drie verschillende locaties in de Zambezi Regio zodat u comfortabel geniet van de rivieractiviteiten, het lokale leven en het wildleven.

Fly-in Okavango Delta
De safari komt tot een hoogtepunt in de wereldberoemde Okavango Delta. U beleeft hier de meest gevarieerde safari’s per mokoro-, wandel-, nacht- en jeepsafari. De prachtige waterpartijen, wildrijke eilanden en bosrijke regio’s zijn uw domein in dit exclusieve safaripark! U vliegt vanuit Maun de Okavango delta in en wordt tijdens de safari's begeleid door de gidsen van de accommodatie waar u overnacht. 

Duurzaam toerisme
Matoke Tours zorgt er voor dat uw reis naar Namibië en Botswana op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land. We ondersteunen verschillende lokale projecten en ook de vakantiebank in Nederland. Tevens doneert Matoke Tours bij iedere boeking een bedrag aan het Justdiggit initiatief ten behoeve van de vergroening van Afrika. Matoke Tours is medeoprichter van de Rwenzori Travel Academy. Matoke Tours heeft de Travelife Partner award ontvangen. Dit is een erkenning voor onze lange termijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Namibiëwoestijn – Swakopmund – Damaraland – Etosha (2 gebieden) – Zambezi Regio – Nkasa Rupara – Makgadikgadi – Okavango delta

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op drie verschillende niveaus. Per dag zijn de drie verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Achter een roedel wilde honden aan, oog-in-oog met een luipaard, met een kano door de Okavango delta of een zeldzame ijsvogel spotten, ik kan er geen genoeg van krijgen! Met al mijn passie, kennis en ervaring stel ik met liefde de reis van uw dromen samen”. 

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!