9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Krachtig Namibië

Krachtig Namibië

 12-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.270,- PER PERSOON

Een compacte self-drive waarbij de mooiste hoogtepunten én bijzondere onontdekte plekjes van Namibië bezocht worden. Tijdens de rondreis verblijft u in de mooiste luxe en semi-luxe accommodaties van het land, uiteraard kleinschalig en midden in de natuur gelegen. Liever toch iets langer op reis? Dan kunt u deze reis natuurlijk gemakkelijk uitbreiden met een bezoek aan Etosha en/ of Waterberg!

Kalahari en Namibiëwoestijn
De rondreis start tussen de dieprode zandduinen van de Kalahari. Onder begeleiding van de inheemse San Bosjesmannen maakt u hier een prachtige natuurwandeling. Daarnaast gaat u per jeep op safari door deze halfwoestijn. Daarna rijdt u door naar de Namibiëwoestjin! Al rijdend passeert u oryxen, struisvogels en jakhalzen naar de Sossusvlei en Deadvlei. En, ’s nachts geniet u van een fonkelende Melkweg die u vanuit uw heerlijke huisje met het blote oog kunt zien.

Woestijndieren in Damaraland
Daarna rijdt u, via Swakopmund, door naar Damaraland. Er staat hier één van de mooiste accommodaties van Namibië beschreven; Camp Kipwe. Met de deskundige rangers gaat u hier op zoek naar de unieke woestijnolifanten.

Okonjima
De reis wordt afgesloten bij het meest succesvolle reallocatieproject ter wereld van katachtige; Okonjima. U ontdekt met eigen ogen wat Okonjima zo bijzonder maakt en hoe 90% van de opgevangen luipaarden en cheeta’s weer worden uitgezet in het wild.

(Semi)-Luxe overnachten
Beleef de meest complete Namibië rondreis waarbij u niet inlevert op comfort. Overal staan standaard semi-luxe of luxe accommodaties geselecteerd. Zo geniet u van kleinschalige lodges met bekwame en professionele gidsen. Kortom, zorgeloos genieten van de woestijndieren, sterrenwacht én duinlandschappen die zo kenmerkend zijn voor Namibië.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Kalahari – Namibiëwoestijn – Swakopmund – Damaraland – Okonjima

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Op sommige plekken is dit de enige mogelijkheid of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Nooit opgegroeid met verre reizen was ik juist extra verwonderd toen ik zelf het reizen ‘ontdekte’! Andere plekken zijn bijzonder maar niets topt aan de warmte, uitbundige mensen, beesten en het natuurschoon van het Afrikaanse continent. Eenmaal verleid, wil ik niets anders meer!”

van Nicole van Etten, uit liefde voor Afrika

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!