Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Namibië Hoogtepunten

Namibië Hoogtepunten

 12-DAAGSE Privéreis

VANAF € 2.015,- PER PERSOON

Een compacte self-drive waarbij de mooiste hoogtepunten én bijzondere onontdekte plekjes van Namibië bezocht worden. Tijdens de rondreis verblijft u in de mooiste middenklasse, semi-luxe of exclusieve accommodaties van het land, uiteraard kleinschalig en midden in de natuur gelegen. Het is zelfs mogelijk om deze te combineren om zo de best passende rondreis door Namibië samen te stellen.

Kalahari en Namibiëwoestijn
De rondreis start tussen de dieprode zandduinen van de Kalahari. Onder begeleiding van de inheemse San Bosjesmannen maakt u hier een prachtige natuurwandeling. Daarnaast gaat u per jeep op safari door deze halfwoestijn. Daarna rijdt u door naar de Namibiëwoestjin! Al rijdend passeert u oryxen, struisvogels en jakhalzen naar de Sossusvlei en Deadvlei. En, ’s nachts geniet u van een fonkelende Melkweg die u vanuit uw heerlijke huisje met het blote oog kunt zien.

Woestijndieren in Damaraland
Daarna rijdt u, via Swakopmund, door naar Damaraland. Er staat hier één van de mooiste accommodaties van Namibië beschreven; Mowani Mountain Camp. Met de deskundige rangers gaat u hier op zoek naar de unieke woestijnolifanten.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Windhoek – Kalahari – Namibiëwoestijn – Swakopmund – Damaraland – Okonjima

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis is overal één accommodatie beschreven. Op sommige plekken is dit de enige mogelijkheid of de door ons aanbevolen accommodatie in deze omgeving. Er zijn ook plekken waar wel meer accommodaties beschikbaar zijn, op diverse niveaus. Nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Tijdens een lange overland reis door Afrika in 2005 werd ik verliefd op dit continent en heb ik er daarna 15 jaar gewoond en gewerkt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang over de savanne.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!