Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Vervoer

Zimbabwe

Het vervoer in Zimbabwe

Open landcruisers en comfortabele vluchten

Matoke Tours heeft verschillende voertuigen tot hun beschikking, die geschikt zijn voor alle groepssamenstellingen en wegcondities. Naast vervoer over land kunt u zich ook met comfortabele vluchten van park naar park verplaatsen. In de parken gaat u met open landcruisers op safari. Op reis in Zimbabwe met Matoke Tours betekent reizen met ultieme safarivoertuigen en lokale vluchten, die de safaribeleving compleet maken!

Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap, uw persoonlijke voorkeur en het budget kiezen we het best passende vervoer voor uw rondreis door Zimbabwe. Hieronder vindt u de meest populaire vervoerstypes.

Professionele rangers

Maken uw rondreis door Zimbabwe compleet

Tijdens een reis door Zimbabwe maakt u meestal gebruik van diverse vervoerstypes, zoals vliegtuigen en losse transfers over land. Hierdoor is er geen vaste chauffeur/gids als begeleider tijdens de rondreis. De transfers over land worden verzorgd door onze vertrouwde lokale agenten ter plaatse, die beschikken over professionele Engelssprekende chauffeurs. In de nationale parken krijgt u een ervaren ranger toegewezen, die in dienst is van de accommodatie waar u verblijft. Deze Engelssprekende rangers begeleiden u tijdens de safari’s. De Zimbabwaanse rangers behoren tot de beste van Afrika, u leert hierdoor nog meer van het land, het wild en haar vriendelijke bevolking.


Specifieke interesses? Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels of reptielen? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!

Onze populaire bestemmingen

Open landcruiser

Onze populaire bestemmingen

Lokale vluchten

Onze populaire bestemmingen

Self-drive Zimbabwe

Meer reisinformatie over Zimbabwe:

Reisinformatie | Accommodaties | Vervoer | Beste reistijd | Brochure