9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 

Matoke Tours in de media

Al ruim 18 jaar is Matoke Tours gespecialiseerd in Afrika reizen. Sinds 2002 verzorgen wij groeps-en individuele rondreizen naar de mooiste plekjes in Afrika. Regelmatig gaan er ook journalisten mee die geïnteresseerd zijn in onze prachtige bestemmingen. Hieronder een selectie van reportages die de afgelopen jaren zijn gemaakt in samenwerking met Matoke Tours.

AAPJES KIJKEN

Groene velden, diepe oerwouden en een schat aan wilde dieren; Oeganda werd door Winston Churchill niet voor niets de Parel van Afrika genoemd. In het zuidwesten vind je bovendien een extra reden om te komen: de zilverruggorilla.

Parool journalist Sander Nieuwenhuys reis met Matoke Tours naar Oeganda toe en schreef een mooi artikel over Oeganda.

Leven met chimpansees

Is het mogelijk de drukte van het nerveuze westen te ontlopen? Tony van der Meulen trok zich in het Afrikaanse Uganda terug in een oerwoud. 

De oud hoofdredacteur van het Brabants Dagblad, heeft in samenwerking met Matoke Tours Oeganda bezocht. Lees hier de avonturen van deze journalist in Kibale Forest.

Op junglesafari in Oeganda

Gorilla’s bespioneren, slapen in een boomhut, exotische vogels spotten, dansen met de locals… VIVA’s hoofdredacteurGijsje kan nog wel even doorgaan met opsommen waarom het onbekende Oeganda een aanrader van jewelste is.

Gijsje van Bentum reisde met Matoke Tours door Oeganda en deelt haar ervaringen in dit artikel. 

Onze populaire bestemmingen

Inspiratie & ervaringen

Wij insprireren u graag met onze ervaringen en tips