Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Mount Mulanje

Hoogtepunten

Mount Mulanje

Een spectaculair gebergte

Mulanje is een spectaculair gebergte in zuidelijk Malawi. De berg bestaat uit een groot, prachtig begroeit, plateau op zo’n 2000m hoogte. De twintig pieken liggen rond de 2500m en hoger, waarvan de hoogste piek, de Sapitwa piek, op 3002m hoogte schittert. De regio kenmerkt zich door groene thee- en suikerriet plantages en traditionele Afrikaanse dorpjes.

Mulanje is de beste hiking bestemming van Malawi en omgeving. Dit komt voornamelijk door de dramatische setting van de berg, die vanuit de verte opdoemt tussen de vruchtbare en heuvelachtige plantages.

Activiteiten in Mount Mulanje

Actief in de ruige natuur

Mount Mulanje is het hoogste gebergte van Malawi. De rurale regio is omgeven van frisgroene theevelden en suikerrietplantages. Er zijn verschillende prachtige wandelroutes op de berg uitgezet. Hieronder een samenvatting van alle activiteiten die Matoke Tours in deze regio onderneemt.

Andere hoogtepunten

In Malawi

Malawi, ‘het warme hart van Afrika’, is wellicht de meest gevarieerde bestemming in Afrika. Een bestemming die buiten de gebaande paden ligt en nog slechts door een handvol toeristen is bezocht. Het maakt dat reizigers de bijzondere hoogtepunten van Malawi vrijwel altijd voor zichzelf hebben! Het tropische Lake Malawi, de safariparken, plateaus en wildernissen wisselen elkaar af en de ontmoetingen met de zeer vriendelijke bevolking zijn authentiek.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!