Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Vervoer

Vervoer

Het vervoer in Malawi

Open landcruisers en comfortabele transfers!

Matoke Tours heeft verschillende voertuigen tot hun beschikking, die geschikt zijn voor alle groepssamenstellingen en wegcondities. Deze auto’s zijn goed onderhouden en zijn goed verzekerd. In de parken gaat u met open landcruisers op safari. Op reis in Malawi met Matoke Tours betekent reizen met ultieme safarivoertuigen, die de safaribeleving compleet maken!

Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap, uw persoonlijke voorkeur en het budget kiezen we het best passende vervoer voor uw rondreis door Malawi. Hieronder vindt u de diverse vervoerstypes.

Professionele rangers

Maken uw rondreis door Malawi compleet

In Malawi maakt u gebruik van diverse vervoerstypes en is er daarom geen vaste chauffeur/gids als begeleider tijdens de rondreis. De transfers over land worden hier verzorgd door onze vertrouwde lokale agenten ter plaatse, die beschikken over professionele Engelssprekende chauffeurs. In de nationale parken krijgt u overal een ranger toegewezen, die in dienst is van de accommodatie waar u verblijft. Deze Engelssprekende rangers begeleiden u tijdens de safari’s. Omdat de rangers in het park wonen en werken is hun kennis over de dieren en de natuur uitmuntend!


Specifieke interesses? Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels of reptielen? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!

Onze populaire bestemmingen

Open landcruiser

Onze populaire bestemmingen

Transfers over land

Meer reisinformatie over Malawi:

Reisinformatie  |  Accommodaties  | Beste ReistijdVervoer |  Brochure