Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Verlengingen

Verlengingen

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Voor een verlenging na uw Malawi rondreis

Wilt u uw Malawi reis verlengen? Voor zowel groeps- als privéreizen helpen we u met liefde bij het vinden van een passende verlenging.

Een rondreis door Malawi kan perfect gecombineerd worden met een bezoek aan het tropische Likoma Island, gelegen in het beroemde Lake Malawi. Laat hier alle safari belevenissen even ‘bezinken’ en kom tot rust op één van Afrika’s mooiste locaties. Krijgt u geen genoeg van al het safarispektakel? Verleng uw rondreis dan met een bezoek aan het Lower Zambezi Nationaal Park. Hier gaat u per kano, te voet of met de jeep op zoek naar een grote variatie aan wilde dieren. Hieronder verwijzen we naar een aantal verlengingsmogelijkheden. Klik op de bijbehorende link voor meer informatie over die verlenging. Of ga direct naar onze pagina met alle verlengingen Malawi.

Uw reis verlengen met een bezoek naar de buurlanden Zambia en/of Botswana? Klik dan vast op de buttons voor meer informatie over die bestemmingen.

Uiteraard zijn dit niet de enige verblijfsopties en stellen wij graag elk pakket met voorkeursaccommodatie met zorg voor u samen. Daarnaast kunnen deze pakketjes naar wens worden verlengd of worden aangepast. Bespreek uw wensen met ons zodat we u goed kunnen adviseren. Voor meer informatie of een prijsindicatie, neem gerust contact met ons op.

Onze populaire bestemmingen

Lower Zambezi, keur aan safari's!

Na afloop of voorafgaand aan een reis naar Lower Zambezi, Zambia? We hebben alvast een mooie verlenging samengesteld!

Onze populaire bestemmingen

Likoma Island, paradijselijk genieten!

Na afloop of voorafgaand aan een reis naar Likoma Island? We hebben alvast een mooie verlenging samengesteld!

Meer reisinformatie over Malawi:

Reisinformatie | Accommodaties | Verlengingen | Vervoer | Beste reistijd | Brochure