Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Likoma Island verlenging

Likoma Island verlenging

 5-DAAGSE Verlenging

Ver weg van de bewoonde Malawiaanse wereld, ligt in Mozambikaanse wateren het paradijselijke eiland, Likoma Island. Het eiland ligt voor de kust van Mozambique, maar behoort tot Malawi en kan alleen via de lucht bereikt worden. Het herbergt wellicht de mooiste accommodatie van het land; Kaya Mawa. Deze luxe accommodatie biedt een verbluffend uitzicht over het meer en kent een breed scala aan activiteitenmogelijkheden. Laat u onderdompelen en verwennen in deze romantische en exclusieve setting. Dit is tevens dé beste locatie om te duiken en snorkelen. Minstens zo bijzonder zijn de ontmoetingen met de vriendelijke bewoners van Likoma zelf.

Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat!

Dag-tot-dag beschrijving

Verlenging dag 1

Vlucht naar Likoma Island

U wordt naar de luchthaven van Lilongwe Airport gebracht. In slechts 50 minuten vliegen land u op het idyllische Likoma Island. De chauffeur van Kaya Mawa staat u op te wachten en brengt u naar de exclusieve lodge aan het privéstrand. Heerlijk vier nachten in weelde u laten verwennen op wellicht de meest bijzondere tropische locatie van zuidelijk Afrika.

Verlenging dag 2 t/m 4

Heerlijk tropisch nagenieten op Likoma Island

Alle niet gemotoriseerde activiteiten worden standaard aangeboden tijdens uw verblijf. Daarnaast nodigen de spa, het PADI-duikcentrum, de jetski’s, de zeilboten en kites uit voor fijne vrijetijdsbestedingen. Bekijk ter plekke hoe u uw dag wilt indelen. Niets moet en alles mag. Immers is gewoonweg genieten van de luxe locatie, het strand en het uitzicht een fantastisch doel van zichzelf!

Likoma Island

Likoma Island ligt voor de kust van Mozambique, maar behoort tot Malawi en kan alleen via de lucht bereikt worden. Likoma herbergt wellicht de mooiste accommodatie van het land; Kaya Mawa. Deze luxe accommodatie biedt een verbluffend uitzicht over het meer en kent een breed scala aan activiteitenmogelijkheden. De komende dagen laat u zich onderdompelen en verwennen in deze romantische en exclusieve setting. Dit is tevens dé beste locatie om te duiken en snorkelen in Lake Malawi. Minstens zo bijzonder zijn de ontmoetingen met de vriendelijke bewoners van Likoma zelf.

Kaya Mawa activiteiten Likoma

Geniet deze dagen van dit schitterende en onontdekte eiland. Alle niet-gemotoriseerde activiteiten worden standaard aangeboden tijdens het verblijf. Daarnaast nodigen de spa, het PADI-duikcentrum, de jetski’s, de zeilboten en kites uit voor fijne vrijetijdsbestedingen. Bekijk ter plekke hoe u de dagen wilt slijten. Niets moet en alles mag. Immers is gewoonweg genieten van de luxe locatie, het strand en het uitzicht een fantastisch doel op zichzelf!

Verlenging dag 5

Terugvlucht naar huis

Na vier overnachtingen neemt u afscheid van het personeel bij Kaya Mawa. U vliegt in 50 minuten terug naar Lilongwe waar u op uw retourvlucht wacht of waar u uw reis verder vervolgt.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • Regionale vluchten Lilongwe – Likoma Island – Lilongwe
  • Transfers van/naar Kaya Mawa op het eiland
  • Alle maaltijden
  • Alle niet-gemotoriseerde (watersport)activiteiten
  • Verblijf in de standaard kamer

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Een Likoma Island verlenging geheel naar wens