Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Avontuurlijke Kampeer Safari Botswana

Avontuurlijke Kampeer Safari Botswana

 13-DAAGSE Privéreis

VANAF € 5.895,- per persoon

Tijdens dit kampeeravontuur in Botswana beleeft u de Afrikaanse wildernis op intense wijze. Doordat u in niet omheinde gebieden kampeert kunnen de dieren tot in het kamp komen. De geluiden van hyena's, leeuwen en olifanten maken een onuitwisbare indruk en doen u beseffen daadwerkelijk in de Afrikaanse 'bush' te zijn. De canvastenten worden voor u ingericht met veldbedden en hebben eigen sanitaire voorzieningen.  Deze mobiele kampeersafari is geheel op basis van een privébeleving en wordt georganiseerd door een team van professionele gidsen, chef-kok en enthousiaste assistenten die voor een ongeëvenaarde totaalbeleving zorgen.

Het ritme van de wildernis
Een dag in het kamp begint bij zonsopkomst rond het kampvuur voor het eerste 'essentiële' kopje thee of koffie en een licht ontbijt met ontbijtgranen, toast, fruit en beschuit. U gaat vervolgens zo vroeg mogelijk op pad om het verse spoor te volgen dat is achtergelaten door de nachtelijke activiteiten van de dieren. Onderweg stopt u op een mooie plek voor een kopje thee of koffie en gaat u tegen het einde van de ochtend terug naar het kamp. In het kamp kunt u genieten van een brunch en dan is er voldoende tijd om te douchen en te ontspannen in het kamp. In de loop van de middag wordt er een drankje aangeboden en maakt u zich klaar voor de middag safari. 

Uiteenlopende activiteiten bij de Victoria watervallen 
Naast het klassieke bezoek aan één van de grootste watervallen ter wereld kunt u in de omgeving van de watervallen van allerlei leuke excursies ondernemen. Van mountainbiken langs de Zambezi rivier tot een canopy tour in de kloof, lunchen met uitzicht op de rivier, kanoën of genieten van de zonsondergang tijdens een boottocht met koud drankje.

Duurzaam toerisme
Matoke Tours zorgt er voor dat uw reis naar Botswana op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van het land. We ondersteunen verschillende lokale projecten en ook de vakantiebank in Nederland. Tevens doneert Matoke Tours bij iedere boeking een bedrag aan het Justdiggit initiatief ten behoeve van de vergroening van Afrika. Matoke Tours is medeoprichter van de Rwenzori Travel Academy. Matoke Tours heeft de Travelife Partner award ontvangen. Dit is een erkenning voor onze lange termijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Victoria Falls – Chobe Nationaal Park – Savuti – Okavango Delta  

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Ik was op slag verliefd op Afrika. De prachtige natuur, de vriendelijkheid van de bevolking, de geuren, smaken, geluiden en de kleuren. Voor mij is er niets zo bijzonder als de uitgestrektheid van de Serengeti in Tanzania, de leegte en de rust in Namibië en zwemmende olifanten op de Chobe rivier in Botswana. Iedere beleving uniek en bijzonder. Ik vind het geweldig om anderen te enthousiasmeren voor dit prachtige continent en mee te helpen aan het creëren van mooie herinneringen!”

van Paula Brouwer, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!