9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Tanzania Grote trek – rivieroversteek

Tanzania Grote trek – rivieroversteek

 10-DAAGSE Privéreis

VANAF € 3.940,- PER PERSOON

Tijdens deze bijzondere 10-daagse grote trek reis reist u met de beste 4WD Landcruiser over de uitgestrekte savanne vlaktes van het immense Serengeti Nationaal Park, waarbij u op zoek gaat naar de 2.000.000 migrerende hoefdieren.

Deze reis kent uitsluitend vertrek in de periode juli tot oktober, waardoor u kans maakt op het beleven van een rivieroversteek, het spectaculaire natuurfenomeen waarbij honderden of zelfs duizenden wildebeesten en zebra’s door de machtige Mara rivier in Noord – Serengeti trekken. Indien gewenst verlengt u de reis naar de hagelwitte stranden van Zanzibar of naar een ander tropisch eiland aan de Swahilikust. Tevens kunt u deze reis afsluiten op de bijzondere eilandengroep de Comoren.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Serengeti Seronera vallei – Serengeti Mara regio 

Accommodatieniveau naar wens

Tijdens deze zorgvuldig uitgebalanceerde rondreis kunt u overnachten op vier verschillende niveaus. Per dag zijn de vier verschillende mogelijkheden weergegeven en direct doorgelinkt naar de desbetreffende accommodatie, zodat u al direct een gevoel krijgt bij deze bijzondere plekken. De accommodatieniveaus zijn weergegeven om u een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het mogelijk om een combinatie van de verschillende niveaus te boeken. Op de prijzen pagina van deze reis worden de verschillende accommodatieniveaus toegelicht.

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

Afrika is voor mij hét continent waar de allergrootse avonturen beleefd worden. Na vele reizen en lange tijden in Afrika, is mijn conclusie ”Travel is the only thing you buy that makes you richer’ !

van Rob Minken, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!