Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Vervoer

Tanzania

Het vervoer in Tanzania

Reizen met ultieme safarivoertuigen!

Matoke Tours heeft verschillende voertuigen tot haar beschikking, die geschikt zijn voor alle groepssamenstellingen en wegcondities. Deze auto’s zijn goed onderhouden en zijn goed verzekerd. Naast vervoer over land kunt u zich ook met comfortabele vluchten van park naar park verplaatsen. Op reis in Tanzania met Matoke Tours betekent reizen met ultieme safarivoertuigen en lokale vluchten, die de safaribeleving compleet maken!

Afhankelijk van de grootte van uw reisgezelschap, uw persoonlijke voorkeur en het budget kiezen we het best passende vervoer voor uw rondreis door Tanzania. Hieronder vindt u de meest populaire vervoerstypes.

Professionele gidsen

Maken uw rondreis door Tanzania compleet

Uw gids in Noord-Tanzania

Een geschikt voertuig betekent nog niet direct een geslaagde safari. Het zijn onze gidsen die de safari helemaal af maken met hun veelzijdige kennis en enthousiasme! Al onze gidsen hebben zeer veel ervaring en beschikken naast de reguliere kennis ook allen over specifieke vakkennis! In het noorden van Tanzania is de Engelssprekende chauffeur tevens ook de gids. Deze  chauffeurs/gidsen verzorgen de reis van A naar B, maar ondernemen samen met u ook de safari’s in de nationale parken. Dankzij jarenlange ervaringen kennen zij de nationale parken op hun duimpje en weten ze daarom precies welke dieren zich in welke regio van het park verschuilen.

Uw gids in Zuid-Tanzania

In het zuiden van Tanzania maakt u gebruik van diverse vervoerstypes en is er daarom geen vaste chauffeur/gids als begeleider tijdens de rondreis. De transfers over land worden hier verzorgd door onze vertrouwde lokale agenten ter plaatse, die beschikken over professionele Engelssprekende chauffeurs. In de nationale parken krijgt u overal een ranger toegewezen, die in dienst is van de accommodatie waar u verblijft. Deze Engelssprekende rangers begeleiden u tijdens de safari’s. Omdat de rangers in het park wonen en werken is hun kennis over de dieren en de natuur uitmuntend!


Specifieke interesses? Heeft u een specifieke interesse, zoals vogels of reptielen? Geeft u dit dan aan tijdens de boeking en dan zoekt Matoke Tours voor u de juiste gids!

Onze populaire bestemmingen

Verlengde 4WD Toyota Landcruiser

Onze populaire bestemmingen

Open landcruiser

Onze populaire bestemmingen

Transfers over land

Onze populaire bestemmingen

Lokale vluchten

Meer reisinformatie over Tanzania:

Reisinformatie | Accommodaties | Verlengingen | Vervoer | Beste reistijd | Brochure