9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Madagascar compleet

Madagascar compleet

 22-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 2.895,- PER PERSOON

In deze reis doorkruist u het hele eiland van zuid naar noord.

U begint aan het strand van Tulear en reist langs de hoogtepunten van de Route National 7 terug naar Antananarivo. U passeert Antananarivo en reist noordwaarts richting Ankarafantsika NP en AnkaranaNP. U eindigt deze reis op het strand van Nosy Komba of Nosy Be. Het is een gevarieerde reis met een totaalbeeld van Madagascar. U overnacht op de mooiste locaties tussen de mensen, in het bos, met uitzicht op de bergen of aan de zee! De reis vindt plaats in een kleine groep van maximaal 14 personen.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Isalo NP – Park Anja en Ambalavao – Ranomafana NP – Andasibe NP – Diego Suarez – Tsingy Rouge – Ankarana NP – Nosy Komba

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.”

van Tom Nouwens, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!