9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Madagascar compleet

Madagascar compleet

 22-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 2.895,- PER PERSOON

Ver van de gebaande paden komt u op plekken waar weinig toeristen u voor gingen. U gaat Madagascar ervaren zoals het is, puur en ongerept. Tijdens deze nauwkeurig uitgestippelde route komt u langs de mooiste hoogtepunten van Madagascar van zowel het zuiden als het tropische noorden!

Route National 7
Uw reis langs de hoofdweg van Madagascar (RN7) start aan de kust, waar u geniet van de eerste tropische zeevruchten, onder het genot van een echt Malagassy biertje of lekkere cocktail. U ziet er de vissersdorpen en het lokale leven en u voelt meteen die Afrika kriebels weer opkomen. De geur van het kampvuurtje, de zilte zeelucht en de felle zon maken het plaatje compleet. U bent er! Welkom in Madagascar. Via de hoofdweg door het land maakt u kennis met de vele verschillende landschappen. Elk uur een ander uitzicht, elke twee uur een ander landschap. U reist van de dorre savanne vlaktes, via de rotsachtige omgevingen naar de regenwouden aan de oostzijde van het land. Onderweg passeert u een hoge bergketen en de vruchtbare akkers rondom Ambalavao. U overnacht in de leukste, mooiste en fijnste accommodaties die we voor u hebben kunnen vinden. Midden in de natuur en kleinschalig. De Route National 7 zal eindigen in de hoofdstad! Hier maakt u zich op om uw reis richting het noorden voort te zetten, op naar het tropische noorden van Madagascar.

Noord Madagascar
Vanuit de hoofdstad vliegt u in slechts anderhalf uur naar het noordelijkste stadje van Madagascar, Diego Suarez. Het stadje ademt nog de Portugese invloeden en het wemelt er van de leuke kleine restaurantjes. Via het bijna buitenaardse Tsingy Rouge reist u door naar de grijze karstenen rotsformaties van Ankarana. Deze rotsformaties zorgen er gegarandeerd voor dat u even stil wordt en misschien wel een kippenvel moment heeft, wat kan de natuur toch mooi zijn!

Tropisch nagenieten op een klein paradijsje!
Als klap op de vuurpijl verblijft u de laatste paar dagen in een heerlijke lodge op Nosy Komba. Een plek waar u zich heerlijk kunt laten verwennen door de smakelijke Franse keuken en waar u kunt genieten van al het moois wat de zee hier te bieden heeft. Neem een duik naar de mooie onderwaterwereld of ga snorkelen met de walvishaaien!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Isalo NP – Park Anja en Ambalavao – Ranomafana NP – Andasibe NP – Diego Suarez – Tsingy Rouge – Ankarana NP – Nosy Komba

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“De warmte, de drukte en de hectiek aan de ene kant, de rust en mooie en bizarre landschappen aan de andere kant zijn de dingen die Afrika voor mij bijzonder maken! Dan heb ik het nog niet over de geweldige inwoners. Een compleet andere wereld en toch voel ik me er altijd thuis.”

van Tom Nouwens, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!