9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Madagascar  avontuurlijk

Madagascar avontuurlijk

 22-DAAGSE Groepsreis

VANAF € 2.595,- PER PERSOON

Deze avontuurlijk reis neemt u mee naar het ruige westen en langs de hoogtepunten van de Route National 7!

Tijdens deze reis bezoekt u de Baobab Avenue en het indrukwekkende Tsingy de Bemaraha NP. Vervolgens bereikt u de RN7 en reist u naar Ranomafana NP, de hoge toppen van het Andringitra gebergte en het zandstenen Colorado, Isalo NP. U eindigt de reis aan het strand van het kanaal van Mozambique, tussen de Baobabs en prikkelbossen. U overnacht op de mooiste locaties tussen de mensen, in het bos, met uitzicht op de bergen of aan de zee!

Hoogtepunten tijdens deze reis: Baobab Avenue – Tsingy de Bemaraha – Ranomafana – Andringitra – Isalo – Tulear

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Afrika is voor mij hét continent waar gastvrijheid tot kunst is verheven en avonturen voor het oprapen liggen. Na een lange reis dwars door Afrika heb ik het continent in mijn hart gesloten om haar natuurlijke schoonheid en haar bewoners!”

van Jan Daudey, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Hoogtepunten tijdens deze reis

Intensiviteit van deze reis

De reis zelf is niet heel zwaar en iedereen meteen normale conditie kan deelnemen aan deze reis. Wel dient u rekening te houden met soms lange reisdagen over wegen die niet heel comfortabel zijn.

De activiteiten zijn over het algemeen voor iedereen met een normale conditie goed te doen. Er wordt redelijk wat gelopen tijdens de verschillende excursies. De zwaarste tocht is die in de Tsingy’s, overleg hier goed met de gids of deze voor u haalbaar is.

Heeft u vragen of twijfelt u of deze reis voor u geschikt is, neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij hebben deze reis zelf gedaan en kunnen u er daarom alles over vertellen.

Onze populaire bestemmingen

Accommodaties tijdens deze reis

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!