9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Verlengingen

Verlengingen

Eindeloze mogelijkheden

voor een verlenging na uw Oeganda rondreis

Wilt u uw Oeganda reis verlengen? Voor zowel groeps- als privéreizen helpen we u met liefde bij het vinden van een passende verlenging.

Combineer een rondreis door Oeganda bijvoorbeeld met een tropische afsluiting op de hagelwitte stranden van Zanzibar, een safari in Tanzania of een aantal dagen extra avontuur in Oeganda. Alle beschreven hoogtepunten dienen ter inspiratie. Hieronder lichten we een aantal specifieke verleningsmogelijkheden uit. Heeft u een bepaald budget voor een verlenging, maar weet u nog niet precies wat u wilt doen? Vraag ons advies en wij maken een persoonlijk reisplan voor uw verlenging.

Onze populaire bestemmingen

Tropisch nagenieten op de hagelwitte stranden van Zanzibar

Waar kunt dit fantastische avontuur beter afsluiten dan op de witte stranden van het zonovergoten Zanzibar!? Azuurblauw water, parelwitte stranden, palmbomen, heerlijke lodges, iedere dag verse zeevruchten, de geuren van diverse kruiden en een sprookjesachtige hoofdstad (Stone Town) vol Arabische invloeden. Dat is Zanzibar in een notendop. Zanzibar is gelegen voor de kust van Tanzania. Aan de oost- en noordkust van het eiland vindt u uitgestrekte zandstranden waar u prachtig kunt snorkelen en duiken. De hoofdstad, Stone Town, staat bekend om haar smalle, kronkelige straatjes met typische huisjes, winkels, bazaars en moskeeën.

Onze populaire bestemmingen

Jinja in Oeganda, avontuur aan de Nijl!

Jinja is de avonturenstad in Oeganda, met geweldige accommodaties aan de Nijl. Hier kun je tal van (sportieve) activiteiten ondernemen. Maar ook gewoon relaxen, bijvoorbeeld in de Wild Waters Lodge, Oeganda's meest spectaculaire lodge, gelegen tussen de stroomversnellingen op de Nijl. Activiteiten die in Jinja kunnen worden ondernomen zijn: raften, kajakken, paardrijden, wandelen en varen over de Nijl (sundowners). Maar ook een bezoek aan de kleurrijke lokale markt is een aanrader! Voor meer inspiratie, leest u onze Jinja activiteiten pagina. De leukste accommodaties in jinja hebben we ook voor u geselecteerd: accommodaties Jinja. U kunt bij ons daarna een offerte opvragen voor een heerlijke verlenging in Jinja in de accommodatie van uw voorkeur. Tip: combineer een bezoek aan Jinja met Sipi Falls (zie hieronder).

Onze populaire bestemmingen

Sipi Falls in Oeganda, puur cultuur in de natuur!

Sipi Falls ligt nog oostelijker, aan de grens met Kenia, dit is echt het pure Oeganda: het gebied kenmerkt zich door koffieplantages, riviertjes, watervallen, kameleons, prachtige vegetatie en traditionele Afrikaanse dorpjes. Het gebied is zeer goed geschikt voor prachtige wandelingen. Omdat hier maar weinig toeristen komen, voelt het nog als het pure Afrika! Doordat Sipi Falls op een hoogte van 1600 meter ligt is het klimaat er overdag zeer aangenaam en daarmee ook een ideale plek om tot rust te komen met een boek in één van de accommodaties met uitzicht op de Sipi waterval. Sipi Falls behoort tot de vruchtbaarste gebieden van Oeganda en is dan ook ontzettend groen en weelderig, met vele bloemen en plantensoorten, waartussen kleurrijke kameleons zich verschuilen. Voor reizigers die net iets meer tijd te besteden hebben en graag ‘het echte’ Oeganda willen ervaren is Sipi Falls een fantastische stop in het weinig bezochte Oosten van Oeganda! Tip: combineer dit met Jinja en je hebt de ultieme verlenging in Oost-Oeganda!

Onze populaire bestemmingen

Hand in hand met chimpansees!

Aan Lake Victoria in Entebbe ligt het Uganda Wildlife Education Centre, in de volksmond ook wel Entebbe Zoo genoemd. Dit centrum wordt bewoond door getraumatiseerde chimpansees. U kunt hier samen met de chimpansees een wandeling maken in een afgeschermd natuurgebied binnen het Education Centre. Sommige chimps zullen uw hand vastpakken of zelfs op uw rug klimmen!! Een bijzondere en zeldzame beleving waarbij u dus fysiek contact maakt met de chimpansees. Let op: u heeft hier speciale vaccinaties voor nodig, vraag daarvoor het vaccinatie formulier bij ons op.

Onze populaire bestemmingen

Tropisch ontspannen op de Ssese eilanden aan het Victoriameer

De Ssese eilanden in het Victoria meer, is een ideale locatie om tropisch na te genieten in Oeganda. Zo bieden we bijvoorbeeld een verlenging aan naar Bulago eiland en het luxe Pineapple bay resort. Een heerlijke plek om in alle rust bijkomen van uw safari op dit heerlijke en weinig bezochte eiland. Vanuit Entebbe pakt u de boot en bent binnen 1 uur op dit tropische eiland.Ter plekke is een mooie wandeling te boeken over het eiland, maar doel van deze verlenging is voornamelijk rust. Zwemmen kan niet in het Victoria Meer, aangezien de Bilharzia parasiet zich hier heeft gehuisvest in het water, maar gelukkig is er een groot zwembad aanwezig. 

Meer reisinformatie over Oeganda:

Reisinformatie | Verlengingen | Accommodaties | Vervoer | Beste reistijd | Brochure