9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Hand in hand met chimpanzees

Hand in hand met chimpanzees

 2-DAAGSE Verlenging

VANAF € 560,- PER PERSOON

Aan Lake Victoria in Entebbe ligt het Uganda Wildlife Education Centre, in de volksmond ook wel Entebbe Zoo genoemd. Dit centrum wordt bewoond door getraumatiseerde chimpansees. U kunt hier samen met de chimpansees een wandeling maken in een afgeschermd natuurgebied binnen het Education Centre. Sommige chimps zullen uw hand vastpakken of zelfs op uw rug klimmen!! Een bijzondere en zeldzame beleving waarbij u dus fysiek contact maakt met de chimpansees. Let op: u heeft hier speciale vaccinaties voor nodig, vraag daarvoor het vaccinatie formulier bij ons op.

Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat! 

Dag-tot-dag beschrijving

Dag 1

Relaxen aan het Victoria meer.

Uw transferchauffeur zet u af in Entebbe bij uw mooie semi-luxe accommodatie aan de oever van het Victoria meer. 

Dag 2

Chimpanzee close up experience

De transferchauffeur van uw accommodatie brengt u naar het Uganda Wildlife Education centre in Entebbe. Hier ervaart u de chimpanzee close up experience. Naar afloop brengt de transferchauffeur u naar de luchthaven van Entebbe voor uw internationale vlucht naar huis. 

Entebbe Zoo

Het Uganda Wildlife Conservation Education Centre, is de officiële naam van de Entebbe Zoo. Deze organiatie heeft als missie het redden, in stand houden en rehabitueren van (bedreigde) diersoorten. Om inkomsten te generen organiseert het centrum verschillende bijzondere excursies, zoals een wandeling met chimpansees en kan er een kijkje genomen worden achter de schermen van de organisatie.

Chimpanzee close up experience

De Chimpanzee close up experience is een geweldige ervaring voor mensen die van primaten houden. Het vindt plaats in het Uganda Wildlife Education centre. Dit centrum wordt bewoond door getraumatiseerde chimpansees. U kunt hier samen met de chimpansees een wandeling maken in een afgeschermd natuurgebied binnen het Education Centre. Sommige chimps zullen uw hand vastpakken of zelfs op uw rug klimmen!! Een bijzondere en zeldzame beleving waarbij u dus fysiek contact maakt met de chimpansees. Let op: u heeft hier speciale vaccinaties voor nodig, vraag daarvoor het vaccinatie formulier bij ons op.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • 1 overnachting op basis van logies en ontbijt bij 2 friends beach hotel
  • Privétransfers van en naar UWEC center
  • Chimpanzee close up experience

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Chimpansee Close Up Experience