Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Verlenging Ssese eilanden

Verlenging Ssese eilanden

 3-DAAGSE Verlenging

Het Victoria meer is de ideale tropische afsluiter in Oeganda. Nagenieten van alle indrukken tijdens een safari al liggend op een strandbed aan het meer. Bulago eiland is een van de Ssese eilanden en hier bevindt zich een intiem luxe resort, Pineapple Bay. Zwemmen in het meer is niet mogelijk daarom in het grote zwembad een bijkomend voordeel.

Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat! 

Dag-tot-dag beschrijving

Dag 1

Boottocht naar de Ssese eilanden

Uw transferchauffeur zet u af in Entebbe waar u op de boot stapt naar Bulago eiland. De oversteek duurt ongeveer een uur en onderweg ziet u al veel van het dagelijks leven op het Victoria meer. Bij aankomst kan het genieten beginnen!

Dag 2

Genieten van uw prachtige lodge - optionele activiteiten

Vandaag heeft u de tijd om te genieten bij uw accommodatie of een excursie in de omgeving te ondernemen. U kunt de excursie kunt u ter plekke boeken bij uw accommodatie. 

Ssese eilanden archipel

De Ssese eilanden is een archipel in het Victoriameer dat bestaat uit maar liefst 84 eilanden. De kleine eilanden zijn niet bewoond maar de grotere eilanden zoals Bugala en Bulago Island zijn geschikt om te verblijven na een intense safari door Oeganda. Bulago eiland is het dichtst gelegen bij Entebbe en Kampala en is goed te bereiken middels een korte boottransfer. De omgeving is bebost en groen en heeft een tropische uitstraling door de palmbomen aan het strand. Visserij is de belangrijkste bron van inkomsten voor de lokale bevolking. De overheerlijke Nijlbaars zal dan ook zeker op het menu staan. Doordat de eilanden zo dicht bebost zijn vindt u hier een breed scala aan vogelsoorten, maar liefst 300! Bulago eiland is dan ook perfect voor een tropische verlenging binnen Oeganda.

Excursies Ssese eilanden – (optioneel)

Het Victoria meer leent zich uitstekend voor verschillende activiteiten per boot. Geniet van een glaasje wijn en een kaasplankje terwijl u de zonsondergang aanschouwd of een dagje sportvissen. Excursies zijn ter plaatse te boeken bij de accommodatie. De Ssese eilanden zijn welig en groen en er zijn vele verschillende vogelsoorten te vinden tijdens een mooie wandeling over het eiland.

Dag 3

Overdag genieten, boottocht terug naar Entebbe.

U kunt nog een volle dag genieten van het resort. Eind van de middag gaat u per boot terug naar Entebbe. Een transfer chauffeur brengt u naar uw accommodatie (exclusief) of de luchthaven voor uw terugvlucht.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • Overnachtingen conform reisroute
  • Maaltijden conform reisroute

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Een Ssese eilanden verlenging geheel naar wens