9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Verlenging Jinja

Verlenging Jinja

 3-DAAGSE Verlenging

Jinja is de avonturenstad in Oeganda, met geweldige accommodaties aan de Nijl. Hier kun je tal van (sportieve) activiteiten ondernemen. Maar ook gewoon relaxen, bijvoorbeeld in de Wild Waters Lodge, Oeganda's meest spectaculaire lodge, gelegen tussen de stroomversnellingen op de Nijl. Activiteiten die in Jinja kunnen worden ondernomen zijn: raften, kajakken, paardrijden, wandelen en varen over de Nijl. Maar ook een bezoek aan de klerrijke lokale markt is een aanrader!

Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat! 

Dag-tot-dag beschrijving

Verlenging dag 1

Rit naar de rust van de Nijl

In de ochtend staat de transferchauffeur u op te wachten voor de rit naar Jinja. U reist via het  indrukwekkende Kampala, om u te vergapen aan het typische Afrikaanse leven, kleurrijke markten en uiteindelijk door te rijden naar Jinja aan de Nijl. Direct aan de machtige Nijl geniet u de rest van de middag van het comfort van de lodge, de vogels, nijlvaranen en het adembenemende uitzicht op de langste rivier ter wereld!

Jinja

Jinja is een stad in het oosten van Oeganda en ligt op de oostelijke oever van het Victoriameer. Voor de komst van de Europeanen was Jinja een klein vissersdorpje. In de 19e eeuw gingen verschillende ontdekkingsreizigers op zoek naar de bronnen van de Nijl. Het was uiteindelijk John Hannington Speke die ze vond in Jinja. Vandaag de dag trekt Jinja reizigers aan die genieten van de prachtige tropische natuur en de vele activiteiten die mogelijk zijn.

Verlenging dag 2

Wandelen, raften of genieten bij uw lodge

Vandaag heeft u de tijd om te genieten bij uw accommodatie of een excursie in de omgeving te ondernemen. Jinja staat bekend om zijn actieve excursies zoals kayakken of raften op de Nijl. Er zijn ook prachtige wandelingen die u kunt ondernemen of een rustige boottocht op zoek naar de bron van de Nijl. De excursies kunnen ter plaatsen geboekt worden.

Excursies Jinja – (optioneel)

Vanuit uw accommodatie kunt u werkelijk van alles ondernemen! Voor zowel de avonturier als degene die het liever wat rustiger aan willen doen is er genoeg keuze. Er kunnen verschillende sporten gedaan worden op de rivier of in de omgeving. Een echte aanrader voor de avonturiers is rafting, dit is namelijk dé ultieme plek daarvoor door alle stroomversnellingen van de Nijl in de buurt van Jinja. Daarnaast kunt u ook kiezen uit tuben, wildwaterkanoën, mountainbiken of quad-biken. Degene die het wat rustiger aan willen doen kunnen wellicht een mooie paardrijtocht maken langs de Nijl, of een dorpswandeling maken. U kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk relaxen bij de lodge met uitzicht over de Nijl! U kunt alle activiteiten via uw gids of accommodatie boeken.

Verlenging dag 3

Overdag genieten - transfer naar Entebbe

U kunt nog een volle dag genieten in Jinja. Eind van de middag wordt u naar de luchthaven van Entebbe gebracht voor uw terugvlucht.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • Overnachtingen conform reisroute
  • Maaltijden conform reisroute
  • Privétransfer van Entebbe naar Jinja en terug

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en/of type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs.

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Jinja aan de Nijl verlenging