Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Ongerept Comoren

Ongerept Comoren

7-DAAGSE Privéreis

VANAF € 1.345,- PER PERSOON

Tijdens deze bijzondere verlenging reist u naar de afgelegen eilandengroep Comoren, een waar paradijs voor natuurliefhebbers. U reist via Grand Comore naar het onontdekte Moheli waar u kunt snorkelen met bultrugwalvissen en mantaroggen, op zoek kunt gaan naar zeeschildpadden, kunt wandelen in het regenwoud en genieten van verlaten stranden en een azuurblauwe zee.

Hoogtepunten tijdens deze reis: Grande Comore – Moheli

Onze populaire bestemmingen

Het specialisme van Matoke Tours

Alle reisspecialisten hebben Afrika meerdere malen bezocht of er zelfs gewoond, ze kennen de bestemmingen dan ook op hun duimpje. We verkennen tijdens onze reizen niet alleen de gebaande paden, maar proberen hier ook vanaf te wijken om op zoek te gaan naar verborgen parels, hierin maken wij het verschil! Tevens bezoeken we vele accommodaties en blijven we er vaak ook overnachten, zodat we u bij uw accommodatie keuze goed kunnen adviseren.

“Tijdens een lange overland reis door Afrika in 2005 werd ik verliefd op dit continent en heb ik er daarna 15 jaar gewoond en gewerkt. De diversiteit aan wildlife, natuur en culturen maakt dit deel van de wereld mijn favoriet. Er gaat niets boven het oog in oog staan met een leeuw of genieten van een spectaculaire zonsondergang over de savanne.”

van Natasja Ras, uit liefde voor Afrika!

Onze populaire bestemmingen

Meer over de Comoren

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!