9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 

Rwanda en Oeganda reizen met Matoke

INSPIRERENDE EN NIEUWE ONTWIKKELINGEN

Rwanda staat bekend als het land van duizend heuvels, adembenemende landschappen, een rijke biodiversiteit en een vriendelijke bevolking. Het land heeft de laatste jaren een transformatie doorgemaakt en zich ontwikkeld tot een onontdekt paradijs voor reizigers die op zoek zijn naar unieke excursies en uitmuntende accommodaties. Als echte specialist omarmt Matoke Tours deze ontwikkelingen en hebben we het Rwanda aanbod hiermee een flinke impuls gegeven. Ook in het door Matoke Tours geliefde Oeganda heeft de tijd niet stil gestaan en zijn interessante ontwikkelingen te melden. Hieronder leest u meer over de nieuwste updates binnen het aanbod van Matoke Tours in Rwanda en Oeganda.

Bij Matoke Tours zijn we constant op zoek naar innovatieve en originele belevingen en accommodaties die er voor zorgen dat ons aanbod steeds weer een stapje voor blijft op onze collega reisorganisaties.

Het product is constant in beweging en er is altijd een reis in ontwikkeling, dus vraag altijd naar bijzondere mogelijkheden en daag ons uit om steeds vérder te gaan!