9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 
Rondreis Namibië met Matoke Tours

Rondreis Namibië met Matoke Tours

Rondreis Namibië met Matoke Tours

Specialist in privé reizen en groepsreizen naar Namibië

De essentie van een rondreis door Namibië is niet het bezoeken van de verschillende hoogtepunten in dit gigantische land, maar juist de reis zélf! Tijdens een rondreis door Namibië word je keer op keer verrast door de overdonderende landschappen, gigantische woestijnen en duinen die continue van kleur veranderen, struisvogels en oryxen die je sierlijk passeren en een Melkweg die ’s nachts met miljoenen sterren staat te flikkeren. Reis mee naar Namibië en beleef het land van de oneindige prachtige landschappen.

Bij Matoke Tours is uw Namibië rondreis in goede handen. Al sinds 2002 organiseren wij reizen naar Afrika en de afgelopen jaren zijn wij beoordeeld tot ‘beste Nederlandse touroperator’ binnen Afrika.

Onze populaire bestemmingen

Rondreizen Namibië

Bekijk hier onze voorbeeldreizen naar Namibië!

Namibië rondreis op maat

Hierboven trof u enkele voorbeelden aan van onze rondreizen naar Namibië. U kunt uw Namibië reis altijd op maat laten aanpassen. De getoonde reizen zijn dus voorbeeldreizen die u naar eigen inzicht kunt samenstellen en aanpassen. Mail daarvoor naar info@matoketours.nl of bel naar 073-6123364. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch om uw Namibië reis te bespreken of kom langs op één van onze informatiedagen over Namibië.

Kies je Namibië reis: self drive, privé reis of groepsreis

Nergens binnen Afrika is een bestemming zo geschikt voor een self drive als Namibië. De accommodaties en hoogtepunten staan onderweg goed aangegeven en het zélf rijden door de oneindige landschappen staat aan de basis van een geweldig rondreis avontuur. Rijd je toch liever niet zelf? Dan is een privé reis met auto én privé chauffeur natuurlijk ook een optie of kies voor onze groepsreis door Namibië.

Onze populaire bestemmingen

Rondreis hoogtepunten in Namibië

Namibië is het land van de immense oranje zandduinen, bijzondere woestijndieren en verborgen spooksteden. In een land met zo weinig inwoners geldt dat de natuur haar vrije hand heeft gehad de afgelopen miljoenen jaren. Tijdens je rondreis door Namibië valt je dat vanzelf op. Hier heeft alleen de natuur ingegrepen in haar eigen omgeving en niet de mens. Tijdens je rondreis door Namibië kan je verschillende van deze natuurlijke hoogtepunten aanschouwen, hieronder een compleet overzicht!

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireert Matoke Tours u graag met ervaringen en tips!