Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Verlengingen

Verlengingen

Eindeloze mogelijkheden

voor een verlenging na uw Namibië rondreis

Wilt u uw Namibië reis verlengen? Voor zowel groeps- als privéreizen helpen we u met liefde bij het vinden van een passende verlenging.

Een rondreis door Namibië kan perfect gecombineerd worden met een bezoek aan de spectaculaire Victoria Watervallen in Zambia/ Zimbabwe. Krijgt u geen genoeg van safari’s? Verleng uw rondreis dan met een bezoek aan ‘vallei van de luipaard’; South Luangwa Nationaal Park in Zambia. Of, ontdek per mokoro, te voet en per jeepsafari de waterrijke wildernis van de Okavango Delta in Botswana.

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, vindt u hieronder voorbeelden van de verlengingsopties. Verlengt u uw reis liever met andere hoogtepunten in Namibië, Zambia of Botswana? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Klik dan vast op de buttons hiernaast voor meer informatie over de andere hoogtepunten in Zambia én Namibië. Uiteraard zijn dit niet de enige verblijfsopties en stellen wij graag elk pakket met voorkeursaccommodatie met zorg voor u samen. Daarnaast kunnen deze pakketjes naar wens worden verlengd of worden aangepast. Bespreek uw wensen met ons zodat we u goed kunnen adviseren. Voor meer informatie of een prijsindicatie, neem gerust contact met ons op.

Onze populaire bestemmingen

South Luangwa, het meest wildrijke park!

Na afloop of voorafgaand aan een reis naar South Luangwa, Zambia? We hebben alvast een mooie verlenging samengesteld!

Onze populaire bestemmingen

Okavango Delta, waterrijke kanalen!

Na afloop of voorafgaand aan een reis naar de Okavango Delta, Botswana? We hebben alvast een mooie verlenging samengesteld!

Onze populaire bestemmingen

Victoria Falls, de rook die dondert!

Na afloop of voorafgaand aan een reis naar de Victoria Falls, Zambia? We hebben alvast een mooie verlenging samengesteld!

Meer reisinformatie over Namibië:

Reisinformatie | Verlengingen | Accommodaties | Vervoer | Beste reistijd | Brochure