9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
South Luangwa verlenging

South Luangwa verlenging

 4-DAAGSE Verlenging

VANAF €1.950,- PER PERSOON

Het meest wildrijke park van Zambia is South Luangwa. Veel safariliefhebbers zijn het over eens dat South Luangwa het beste wildpark van Afrika is. Door heel het park zijn verschillende unieke ecosystemen te ontdekken. Het park staat specifiek bekend om haar grote troepen wilde honden, hoge concentraties luipaarden en leeuwen. Overigens vindt u in South Luangwa alle wildsoorten in grote aantallen. Of het nu om olifanten, nijlpaarden, (endemische Thornicroft) giraffes, verschillende gazelle- en vogelsoorten gaat, u vindt het hier!

Onze populaire bestemmingen

 Uw verlenging geheel op maat! 

Dag-tot-dag beschrijving

Verlenging dag 1

Vlucht naar South Luangwa

U wordt vanuit Katima per privétransfer naar Livingstone gebracht. Vanaf hier vertrekt in de middag de regionale vlucht, via Lusaka, naar South Luangwa. Bij aankomst staat de ranger u op te wachten. In een uurtje rijden arriveert u bij de prachtige accommodatie welke aan de Luangwa rivier gesitueerd is.

Verlenging dag 2&3

Bespreek welke safariactiviteiten u wilt ondernemen

De komende dagen bespreekt u met de ranger de gewenste dagindeling. In de ochtend kunt u kiezen uit de wandel- of jeepsafari. In de middag gaat u op jeepsafari welke overgaat in de nachtsafari. U gaat dan op zoek naar luipaarden en andere nacht actieve dieren. Bespreek uw activiteiten voorkeur en volgorde ter plekke!

Wandelsafari

Kenmerkend voor South Luangwa is de wandelsafari. Sterker nog, de wandelsafari is in South Luangwa uitgevonden! Dit is het moment van de dag dat het wild langzaam ontwaakt en actief is. De nadruk ligt o.a. op vogels en het kleine wild wat men 'normaliter' over het hoofd ziet. Maar ook leeuwen, olifanten en giraffen kunnen tijdens een wandelsafari gezien worden. Immers weten de rangers niet wat er achter de volgende struik of boom schuilt! De rangers behoren tot de beste van Zambia en brengen u veilig nabij het wild.

Ochtendsafari

Sta vandaag voor dag en dauw op zodat u nog een wandel- of jeepsafari kunt ondernemen. Een heerlijke start van uw dag in het sensationele South Luangwa onder begeleiding van de ervaren ranger.

Namiddag jeep- en nachtsafari

Wanneer u bent opgefrist staat de namiddagsafari op het programma. Op zoek naar de eerste giraffen, olifanten, leeuwen etc. Ook de prachtige bijzondere gazellesoorten krijgen de aandacht, waarvan de kudu's en puku's de meest majestueuze zijn. Rond het vallen van de avond wordt de open jeep aan de Luangwa rivier gezet. Onder het genot van een drankje geniet u van de zonsondergang. Daarna gaan de spotlichten aan en gaat de nachtsafari van start.

Verlenging dag 4

Vlucht terug naar huis

Van uw accommodatie wordt u na drie dagen overnachtingen naar Lusaka gevlogen. Vanaf Lusaka vertrekt de vlucht via Addis Ababa of Dubai naar huis.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • Regionale vlucht Livingstone – South Luangwa – Lusaka
  • Alle beschreven safari activiteiten
  • Alle maaltijden
  • Alle parkfees

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs. 

Lion Camp – prijs vanaf €3.090,- p.p. (verblijf o.b.v. volledig inclusief)

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Een South Luangwa verlenging geheel naar wens