Uitgeroepen tot 'beste reisorganisatie' door Columbus Travel
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk & duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden voor reizen in onzekere tijden. Meer info
 
Vervoer

Vervoer

Zelf rijden in Namibië

Mogelijkheden voor vervoer

Namibië is bij uitstek geschikt om per eigen vervoer te ontdekken. De wildparken zijn zo ingericht dat iedereen gemakkelijk individueel op safari kan. De meeste hoogtepunten liggen op zo’n 5 uur rijafstand van elkaar. Verbaas je tijdens deze prachtige ritten over de waanzinnige landschappen, oneindige vergezichten en de oryxen die je onderweg begeleiden naar het volgende hoogtepunt! 

Matoke Tours heeft verschillende voertuigen tot de beschikking in Namibië, die geschikt zijn voor alle groepssamenstellingen en wegcondities. Lees hier de verschillende mogelijkheden:

Self-drive Namibië

4wd huurauto's in Namibië

Via onze partnercollega’s in Namibië maken wij gebruik van 4WD huurauto’s. Zo is het mogelijk om met een kleiner gezelschap gebruik te maken van een Toyota Rav 4×4 of vergelijkbare auto. Wanneer u met een familie reist, past de verlengende Toyota Fortuner of Hilux weer beter! De huurauto’s komen in verschillende maten en prijsklassen. In overleg met de reiziger huren we de gewenste auto voor u (op basis van beschikbaarheid). Standaard zijn ook alle auto’s voorzien van airconditioning en hebben ze 4WD aandrijving voor de pittige routes! Daarnaast kunnen reizigers optioneel een GPS bijboeken.

De huurauto’s zijn zeer goed onderhouden en verzekerd. Sinds 1 november 2023 is de inzittendenverzekering niet meer inclusief in de autoverzekering. Controleer uw reisverzekering of de inzittendenverzekering inbegrepen is. In de nationale parken gaat u met open Landcruisers op safari. Deze safari’s worden standaard gedeeld met andere reizigers. Op reis in Namibië met Matoke Tours betekent reizen met ultieme safarivoertuigen, die de safaribeleving compleet maken!

Open Toyota Landcruisers

Fantastisch uitzicht

Voor privéreizen

De open Landcruisers geven u een fantastisch zicht tijdens de safari’s en maken het spotten van wild nog avontuurlijker. In Namibië worden de Landcruisers normaliter volledig volzet met 9 reizigers per Landcruiser. Het is niet mogelijk om een Landcruiser privé af te huren. Het type landcruiser en de indeling verschilt per accommodatie. Vraag uw reisspecialist naar meer informatie.

 

Reizen met een groep?

vervoer per grote bus

Voor groepsreizen

Wordt er gebruik gemaakt van een bus welke plaats biedt aan maximaal 18 reizigers. Deze bus wordt gereden door een chauffeur en daarnaast begeleid door een Namibische reisleider. De bus heeft altijd airconditioning. Met een groepsreis van maximaal veertien personen beschikt iedereen dus over voldoende ruimte.

Professionele rangers

Maken uw rondreis door Namibië compleet

In Namibië kunt u in de parken gebruik maken van jeep- en landschapssafari’s onder begeleiding van een lokale ranger. Deze Engelssprekende rangers begeleiden u tijdens deze activiteiten. Omdat de rangers in het park wonen en werken is hun kennis over de dieren die er leven en de omgeving erg goed! In elk reisvoorstel staat duidelijk vermeld wanneer dit van toepassing is!

Onze populaire bestemmingen

Landcruiser voor de safari's

Onze populaire bestemmingen

Lokale vluchten

Meer reisinformatie over Namibië:

Reisinformatie | Accommodaties | Vervoer | Beste reistijd | Brochure