9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
Lees hier alles over onze soepele voorwaarden en mogelijkheden m.b.t. reizen in corona tijd. Meer info
 
Victoria Watervallen verlenging

Victoria Watervallen verlenging

 4-DAAGSE Verlenging

VANAF € 450,- PER PERSOON

Eén van de meest mythische plekken van heel Afrika en een van de zeven natuurwonderen van de wereld! Mosi-oa-Tunya, letterlijk vertaald ‘de rook die dondert’ ofwel de Victoria Watervallen, vormen de natuurlijke grens tussen Zambia en Zimbabwe.
Of het nu gaat om de pure kracht van het water, de safariparken in de omgeving of de adrenaline verhogende activiteiten die men hier kan ondernemen, de watervallen stellen niemand teleur. De Victoria Watervallen zijn de grootste en meest majestueuze watervallen van heel de wereld. UNESCO heeft dit bijzondere natuurfenomeen dan ook uitgeroepen tot een World Heritage Site. Een bezoek hieraan is voor vele Afrika gangers (en natuurliefhebbers) een absolute must!

Onze populaire bestemmingen

  Uw verlenging geheel op maat!

Dag-tot-dag beschrijving

Verlenging dag 1

Transfer naar de Victoria watervallen

U wordt vanuit Katima per privétransfer naar Victoria Falls (Zimbabwe) of Livingstone (Zambia) gebracht

Verlenging dag 2&3

Vrije dagen of optionele excursies

De komende dagen staan er geen activiteiten gepland. Uiteraard is het mogelijk dat Matoke Tours vooraf een helikoptervlucht, raften etc. voor u reserveert. Ga de Victoria Watervallen zeker bekijken vanaf de Zimbabwaanse zijde én vanuit de lucht. Dit zijn de meest imponerende vergezichten over de Falls!

Activiteiten mogelijkheden – (optioneel)

U kunt de watervallen vanaf de Zambiaanse alsmede de Zimbabwaanse zijde bezoeken. Matoke Tours raadt dit ook zeker aan omdat u dan het meest complete beeld van de watervallen krijgt! Uw accommodatie kan u professioneel assisteren met het bezoeken van de watervallen. Regel ter plaatse of u de Watervallen vanuit de lucht wilt zien, het stadje wilt bezoeken en/ of een boottocht over de Zambezi rivier wilt maken.

Helicopter of Microlight vlucht – (optioneel)

U krijgt pas echt een idee van de daadwerkelijke hoeveelheid water en kracht wanneer u de watervallen vanuit de lucht aanschouwd. Kies voor een adembenemende microlight- of helikoptervlucht. De vluchten vertrekken vroeg in de ochtend en duren ongeveer één kwartier. Dit geeft u voldoende tijd om totaal omver geblazen te worden van de kracht en schoonheid van de Victoria Watervallen. Dit is zonder twijfel dé beste activiteit mogelijk! Boek uw voorkeursvlucht vooraf om teleurstellingen ter plekke, door drukte, te voorkomen.

Verlenging dag 4

Vlucht terug naar huis

Vandaag wordt u naar de luchthaven van Livingstone gebracht. Vanaf hier vertrekt uw vlucht naar huis.

PRIJSOVERZICHT VAN DEZE VERLENGING

inclusief

  • 3 overnachtingen op basis van logies en ontbijt
  • Airport transfer

Let op: elke verlenging vereist een andere vlucht en type transfer. Deze zijn daarom nog niet inbegrepen in de prijs. 

Ilala Lodge – prijs vanaf €870,- p.p.

U bent zelf verantwoordelijk voor het visum. Overleg met de specialist wat voor visum wenselijk is in combinatie met de reis die u maakt.

Onze populaire bestemmingen

Een Victoria Falls verlenging geheel naar wens