9+ beoordeeld op grootste safari reviewsite ter wereld
Kwaliteit & kleinschalig
Persoonlijk en duurzaam
 

Last minute Tanzania

Wilt u een last minute reis naar Tanzania boeken? Matoke Tours maakt het mogelijk. Wij kunnen snel schakelen met onze agent in Tanzania en daardoor binnen enkele dagen uw Tanzania last minute vakantie organiseren en uitvoeren. 

Laat u inspireren door onze last minute reizen door Tanzania. Wij bieden individuele reizen aan, maar ook kleinschalige groepsreizen. Ook op korte termijn is dit mogelijk. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat u op korte termijn die droomreis gaat maken.

Onze populaire bestemmingen

Een selectie van onze reizen naar Afrika!

Het safari paradijs van Afrika

Tanzania wordt het safari paradijs van Afrika genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets.
De jaarlijkse migratie van honderdduizenden hoefdieren behoort tot de allergrootste natuurwonderen op aarde. Vooral in de komende maanden is deze migratie goed te zien.

Tanzania is bekend vanwege de afwisselende landschappen met prachtige vergezichten, een rijke cultuur, de besneeuwde bergtop van de Kilimanjaro, vulkanische meren en de vruchtbare, wildrijke gebieden. Een absolute must voor iedere safari liefhebber! In de prachtige parken in het noorden van Tanzania (Serengeti, Ngorongoro, Manyara en Tarangire) is het mogelijk om in korte tijd onwaarschijnlijk grote aantallen wild te spotten.

Zuid Tanzania last minute?

In Zuid Tanzania zijn er ook nog een aantal parels verstopt, namelijk Selous Game Reserve en het Ruaha Nationaal Park.  Twee onontdekte locaties die garant staan voor veel wildleven en weinig toeristen en de komende maanden worden als één van de betere maanden genoemd om deze locaties te bezoeken.

Door middel van lokale vluchten, kunnen wij Tanzania erg goed combineren met de Swahili kust. Heerlijk genieten op het eiland Zanzibar, Mafia, Pemba of Fanjove. Hier geniet u van hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee, wuivende palmbomen en een zeer fijne sfeer.

Sfeervolle lodges

De overnachtingslocaties tijdens de reis zijn belangrijk. We kiezen standaard voor overnachtingen in kleinschalige, comfortabele en sfeervolle lodges, hotels of tentenkampen.  Wij zorgen ervoor dat deze altijd op de mooiste locaties gelegen zijnKleinschalig en comfort vinden wij erg belangrijk. Niet alleen voor vertrekken op korte termijn, maar altijd.

Jarenlange ervaring

Samen bespreken we uw reiswensen en wij vertalen dit in een droomreis. Onze jarenlange passie voor reizen naar Afrika, brengen wij dan graag over. In Tanzania werken wij samen met een geweldige partner ter plaatse. Het grote voordeel van Last minute uw reis reserveren, kan zijn, dat wij bijvoorbeeld wat nauwkeuriger weten waar de migratie zich op dat moment afspeelt. Maar zeker een voordeel is dat er ook op korte termijn vertrekken altijd nog een unieke overnachtingslocatie te vinden is.

Waar wacht u nog op? Neem contact op met één van de specialisten en wij zorgen ervoor dat u op korte termijn uw droom waar gaat maken.

Onze populaire bestemmingen

Uit liefde voor Afrika

Inspireren wij u graag met onze ervaringen en tips!